Sport

CSS Tg. Secuiesc a cistigat turneul de la Polivalenta

Dan Chiriac
2 dec 2009 647 vizualizări
Ieri s-a incheiat turneul de baschet la care au luat parte echipele U 16 CSS CSM Focsani si Magic Bucuresti, dar si cele U 18 de la CSS Buzau si CSS Tg. Secuiesc.

Turneul a fost cistigat de jucatorii din Tg. Secuiesc, care s-au impus in toate partidele disputate. Acestia au profitat de avantajul virstei si au cistigat turneul cu sase puncte. Primul meci al zilei de luni a fost cel mai disputat, cind CSM Focsani a intilnit echipa CSS Buzau. Focsanenii s-au impus cu 76 - 70. Al doilea meci al zilei a opus pe CSS Tg. Secuiesc si Magic Bucuresti, scor final 83 - 41. Luni seara s-au jucat partidele CSS CSM Focsani - CSS Tg. Secuiesc 51 - 68 si CSS Buzau - Magic Bucuresti 61 - 68. Focsanenii au facut o prima repriza buna in fata adversarilor si au incheiat la egalitate, 27 - 27. In repriza a doua elevii lui Mihai Petrut au facut multe greseli si au permis adversarului sa se distanteze pe tabela. Desi au incercat o revenire pe final, juniorii de la CSS CSM au primit multe puncte in ultimul sfert si au cedat cu 68 - 51. Ieri dimineata au avut loc ultimele jocuri din turneu. CSS Tg. Secuiesc si CSS Buzau au oferit un meci spectaculos, decis in ultimele secunde. Formatia din Covasna conducea cu zece puncte cu trei minute inainte de final, dar cele trei cosuri de trei puncte ale buzoienilor au facut finalul echilibrat. La scorul 62 - 60, buzoienii au avut patru aruncari libere, dar au transformat una singura si au pierdut la un punct diferenta. In ultimul joc al turneului, CSS CSM Focsani - Magic Bucuresti au jucat doar 20 de minute. Bucurestenii au facut un meci foarte dur, unii jucatori de la CSS CSM fiind in pericol de accidentare. Cum partida era una amicala, la pauza, antrenorul focsanenilor a decis ca intilnirea sa se opreasca in acel moment. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.