Sport

Sezon aproape perfect, incheiat cu patru goluri

Dan Chiriac
28 nov 2009 728 vizualizări
FC Panciu - Politehnica Galati 4 - 0 (1 - 0), in ultima etapa a turului Ligii a treia u FC Panciu a terminat in fruntea clasamentului acest tur de campionat, pe locul patru

FC Panciu a reusit un nou meci foarte bun, in ultima etapa a turului si a obtinut o victorie care nu a fost pusa sub semnul intrebarii nici o secunda. Cu toata conducerea echipei prezenta la stadion, inclusiv primarul Ion Petre, pancenii au jucat un fotbal de calitate si au marcat de patru ori in poarta galatenilor. Covaci a deschis scorul in minutul 9, imediat dupa ce a fost certat de antrenorul Ionica Serea. "Esti moale, ai inceput slab!", i-a strigat Serea lui Covaci, care la urmatoarea atingere de balon a deschis scorul cu un sut de la marginea careului. Stoian putea duce scorul la 2 - 0 in minutul 14, dar lovitura sa de cap din sase metri a ocolit poarta. Covaci l-a incercat pe Stoica cu un sut de la marginea careului in minutul 18, iar Ionica a reusit un sut bun, de la 25 de metri (min 21). Oaspetii au ratat prima ocazie in minutul 22, cind sutul lui Cristea a trecut peste poarta lui Gordin. Meciul a curs pina la pauza in favoarea pancenilor, care au dominat jocul. Imediat dupa reluare, in doar 13 minute, elevii lui Serea au incheiat socotelile. Constantinescu a marcat in minutul 49, dupa ce a reluat in plasa o minge respinsa de portarul Stoica. Costin a centrat in minutul 54, iar Dobrescu a pus latul pentru 3 - 0. Ultimul gol a fost reusit de Costin (58), acesta reluind in plasa din interiorul careului de sase metri. Dutu a trimis in bara in minutul 88, iar Predoiu a ratat singur cu portarul, cu un minut inainte de final. FC Panciu incheie cu succes cel mai bun tur de campionat. Pancenii au reusit aceste rezultate datorita unei conlucrari excelente. Multi dintre iubitorii de fotbal din Vrancea pun in acest moment diferenta dintre cele doua echipe, FC Panciu si CSM Focsani, pe organizare. La Panciu, toata lumea, de la presedinte, la antrenor si jucatori isi fac treaba pentru care sint platiti. Din pacate, la Focsani, situatia este departe de a fi la fel. La CSM Focsani auzim doar de lipsa banilor pentru baremurile de arbitraj, de intirzierea salvarii sau jucatori nemultumiti. Din acest motiv, FC Panciu a terminat in fruntea clasamentului acest tur, iar CSM Focsani in coada. Elevii lui Ionica Serea au terminat acest tur de campionat pe locul patru, la doar cinci puncte de primul loc si la trei puncte de locul care asigura prezenta la baraj. Ionica Serea a folosit ieri urmatoarea formatie: Gordin - Stanciu, R. Stan, Constantinescu, Cl. Mihai (62 Chivu) - Ionica, Cioran (59 Ungureanu), Covaci (56 Dutu), Stoian - Costin, Dobrescu (65 Predoiu). Poli Galati a raspuns cu Stoica (57 Olaru) - Racovita, Anghel (65 Petru), Stamate, Danilescu - Falcaru, M. Munteanu (28 Roman), Chirica, Bahica - Cristian, Chelaru. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.