Sport

Florin Ciobotaru, monitorizat de liderul-surpriza din Liga a doua

Ciprian Fânaru
25 nov 2009 846 vizualizări
Acesta a fost la un pas de a juca la FC Panciu u jucatorul a marcat 25 de goluri in ultimele sezoane pentru Unirea Bolotesti

Jucatorul formatiei din Liga a patra Unirea Bolotesti ar putea face un pas mare in cariera. Fotbalistul, originar din Vidra si format la LPS Bacau, are o noua sansa de a face pasul catre un esalon superior. Dupa ce in aceasta vara a fost prezent la reunirea echipei de liga a treia FC Panciu, pentru care a evoluat si in jocuri amicale, jucatorul a stirnit se pare interesul unei grupari din liga secunda. Este vorba chiar de revelatia si liderul din Liga a doua din acest sezon, Victoria Branesti. Echipa aflata pe primul loc al clasamentului in esalonul secund, in al carei lot se regaseste si panceanul Stelian Isac, fost component al FCM Bacau, cauta in continuare sa isi primeneasca formatia cu talente din diviziile inferioare. Un scouter al ilfovenilor a fost prezent la meciul dintre Unirea Bolotesti si FC Ploscuteni si l-a remarcat pe atacantul vrincean, care a marcat in jur de 25 de goluri in ultimele doua sezoane. "Un om din staff-ul Branestiului m-a urmarit si mi-a cerut la final numarul de telefon. Am fost sunat apoi de antrenorul principal Ilie Stan, care mi-a propus sa ma ia in probe dupa Sarbatori, in primul cantonament al iernii. Daca voi confirma, voi fi luat si in cantonamentul urmator, care se va efectua in strainatate", ne-a spus Florin Ciobotaru. Deocamdata, singurul impediment, in afara de comportamentul la antrenamente si jocuri al fotbalistului, pare a fi dorinta patronului celor din Bolotesti de a-l pastra pina la finalul campionatului si de a-i bloca sansa unui salt in cariera. (Ciprian FANARU)


Cine este Victoria Branesti


Ascensiunea Victoriei Branesti a inceput in 2007, odata cu accederea in Liga a treia. La finalul sezonului 2008/2009 a promovat in Liga a doua. Clubul fondat in 1968 joaca pe un stadion de 3.000 de locuri, care poarta numele fostului dinamovist "Catalin Hildan". Finantator este Costel Baias, antrenorul alb-rosiilor fiind Ilie Stan. Ilfovenii au surprins lumea fotbalului cu un start fulminant de sezon, in care acestia au reusit victorii contra unor echipe precum Concordia Chiajna, Steaua II si Farul Constanta. Branestiul este lider in seria I a Ligii a doua, cu 34 de puncte in 15 meciuri. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.