Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
15 nov 2009 473 vizualizări
Infringere pe final

Echipa de handbal masculin a jucat ieri dimineata o noua partida in cadrul campionatului national Divizia A. CSM Focsani a intilnit in fata a peste 200 de spectatori, la Sala Polivalenta, pe Universitatea Galati. Dupa un inceput echilibrat in care ambele formatii au condus pe tabela, galatenii au preluat avantajul, si au avut 2, 3 goluri diferenta. La pauza, cele doua echipe s-au aflat la egalitate, 11 "" 11. In actul secund, s-a mers cap la cap pina aproape de final, cind galatenii s-au distantat si au cistigat cu 26 "" 23. "De data asta Galatiul a jucat mai bine, si a meritat victoria", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. (Dan CHIRIAC)


Voleibalistele au pierdut in Oltenia


Dupa cinci infringeri consecutive, echipa de volei CSM Focsani nu a reusit mai mult nici in jocul de la Craiova. Fetele pregatite de Marian Radulescu au pierdut cu 3 - 0 meciul cu Universitatea Craiova. Gazdele au cistigat cu 25 - 20, 25 - 14, 25 - 14. "Am jucat mult mai bine ca-n alte meciuri. Daca jucam asa la Cluj cistigam cu 3 - 0. Gazdele au adus jucatoare din Serbia si Moldova si au o echipa competitiva", ne-a spus profesorul Marian Radulescu. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca acasa cu Metal Galati, campioana Romaniei (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.