Sport

Porti neregulamentare, egal pe final

Dan Chiriac
14 nov 2009 1537 vizualizări
Pambac Bacau - FC Panciu 1 - 1 (0 - 1), in etapa a 14-a a Ligii a treia

FC Panciu a fost la un pas de o victorie la meciul de ieri de la Bacau, dar dupa ce au ratat-o la masa verde, au fost egalati si pe teren, cu un sfert de ora inainte de final. In urma cu doua saptaminii, la partida dintre CSM Rm. Sarat si CS Snagov, oaspetii au contestat portile stadionului din Rimnic. Ulterior si turcii de la Galatasaray au contestat portile la partida din Cupa UEFA cu Dinamo. Sindromul "portilor" a ajuns ieri si la Bacau. La sesizarea tehnicianului pancean Ionica Serea, arbitrul de centru a masurat ambele porti ale terenului: una dintre ele era cu 5 centimetri mai mica decit prevede regulamentul, iar cealalta cu 3 centimetri. Meciul a inceput cu o intirziere de 35 de minute, dupa ce pancenii au contestat portile de pe stadionul "Lucretiu Avram". Acestea aveau o inaltime mai mica decit prevede regulamentul, adica 2,44 metri, asa incit cei trei arbitri le-au acordat gazdelor 30 de minute pentru a remedia situatia. In cazul in care portile nu ar fi fost regulamentare dupa 30 de minute, pancenii ar fi putut cistiga la masa verde acest joc. Inarmati cu lopeti, oamenii de la stadionul din Bacau au inceput sa sape pe linia portii. In cele din urma, arbitrii au decis ca meciul se poate desfasura. Intilnirea a inceput dupa 35 de minute, arbitrii mergind la vestiare pentru a-si schimba echipamentul plin de noroi. FC Panciu a deschis scorul in meciul de la Bacau, in minutul 18, cind Stoian a profitat de respingerea in lateral a portarului Cosa si a reluat in plasa. Un minut mai tirziu, Dutu a scapat singur cu portarul advers, dar a fost deposedat in ultimul moment de Cosa. La rindul sau, Costin a trimis milimetric pe linga poarta, in minutul 29. Pina la pauza, tot fotbalistii panceni au dominat jocul, dar scorul a ramas 0 - 1. Dupa reluare, jocul a curs mai mult la mijlocul terenului, pina in minutul 76, cind Andreiu a reusit sa egaleze cu un sut din interiorul careului. Cu patru minute inainte de final, Chivu a fost eliminat pentru cumul de cartonase galbene. FC Panciu a jucat ieri cu Lazar - Stanciu (68 Parlac), Constantinescu, Stan, Mihai - Tudor, Cioran, Dutu (58 Chivu), Stoian - Costin, Predoiu (64 Dobrescu). Pambac a raspuns cu Cosa - Voicu, Constantin, Geamanu, Vamesu - Ciobanu, Intuneric (64 Gaciu), Dornescu, Furtuna - Sascau, Andreiu. FC Panciu a facut deplasarea la acest joc cu noul autocar pe care Primaria orasului Panciu l-a pus la dispozitia echipei. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei:


CSM Focsani "" Cetatea Tg. Neamt 1 - 2

Pambac Bacau "" FC Panciu 1 - 1

Dunarea II Galati "" Laminorul Roman - azi orele 14.00

CS Gura Humorului "" CF Braila - azi orele 14.00

Poli Galati "" Ceahlaul II 1 - 0

Sporting II Vaslui "" Otelul II Galati 1 - 1

Willy Bacau "" CFR Pascani 3 - 2

Poli II Iasi "" Rapid CFR Suceava 0 - 0

Aerostar Bacau - a stat


Etapa viitoare - marti 17 noiembrie


Laminorul Roman "" CSM Focsani,

FC Panciu "" CS Gura Humorului,

Rapid CFR Suceava "" Dunarea II Galati,

Aerostar Bacau "" Poli II Iasi,

Ceahlaul II "" Willy Bacau,

Cetatea Tg. Neamt "" Pambac Bacau,

CF Braila "" Sporting II Vaslui,

Otelul II Galati "" Poli Galati

CFR Pascani "" va sta


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.