Sport

Contestatia de la Homocea, aminata pentru saptamina viitoare

Dan Chiriac
5 nov 2009 639 vizualizări
Marti seara, Comisia de Disciplina din cadrul AJF Vrancea a analizat contestatia depusa la finalul jocului dintre Viitorul Homocea si Unirea Pufesti, de catre echipa oaspete.

Pufestiul a contestat dreptul de joc pentru mai multi jucatori de la Viitorul Homocea. Cazul a fost aminat pentru saptamina viitoare, cind vor fi audiati si jucatorii contestati. Pina atunci, acestia au drept de joc la partida de duminica, cu FCM Adjud. Tot marti seara, Comisia de Disciplina l-a suspendat pentru o etapa pe Nicolae Riciu, de la Victoria Gologanu pentru o etapa si l-a amendat cu 50 de lei. Etapa a noua a Ligii a patra va avea loc la finalul saptaminii. Doar meciul dintre Avintul Jaristea si Siretul Suraia nu se va juca la orele 11.00. Acesta va incepe de la orele 13.00, in conditiile in care Vointa Odobesti va juca pe acelasi teren cu FC Ploscuteni. Pina simbata este posibil ca si alte meciuri sa fie programate in alta zi sau la alta ora, cu acordul ambelor echipe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.