Sport

Evolutii diferite pentru echipele vrincene

Dan Chiriac
19 oct 2009 1004 vizualizări
CSM Focsani - Ceahlaul II Piatra Neamt 2 - 1 (0 - 1) si FC Panciu - CF Braila 1 - 2 (1 - 0), in etapa a 10-a a Ligii a treia

Formatiile vrincene care evolueaza in Liga a treia au avut comportari diferite in etapa a zecea a Ligii a treia. CSM Focsani a cistigat in fata celor de la Ceahlaul 2 Piatra Neamt si au urcat pe locul 11, avind 10 puncte. In schimb, FC Panciu se afla la al treilea esec in ultimele patru etape si a ajuns pe locul sase, cu 16 puncte, cu zece mai putin decit liderul clasamentului, Poli 2 Iasi. Vineri, CSM Focsani a inceput cu doua ocazii intilnirea cu Ceahlaul 2, dar Ciociu a deschis scorul pentru oaspeti, in minutul 9. La opt minute dupa reluare, Spiridon a marcat in propria poarta si a egalat pe tabela. Golul victoriei a venit dupa centrarea lui Botezatu si reluarea cu capul in plasa a lui Toader, cu cinci minute inainte de final. Golul a facut dreptate, pentru ca focsanenii au avut zece ocazii clare de a marca, iar nemtenii au ajuns o singura data la poarta lui Ivanciu si atunci au marcat. Tehnicianul Aurel Pastia s-a bazat la acest meci pe: Ivanciu "" Ciornei, Craciun, Radu, Sararu "" Toma, Toader, Bucataru, Curteanu "" Mindrescu (27 Sapunaru), Botezatu (89 Milea). Ovidiu Marc de la Ceahlaul II a replicat cu: Barna "" Apetrei, Gorea, Spiridon, Popa "" Ciocoiu (78 Pop), Dumitriu (36 Rotaru), Codreanu, Gheorghiu "" Aioanei, Margina (86 Bobric). FC Panciu a deschis scorul in minutul 15, prin Dutu, care a sutat de la marginea careului. Totusi, brailenii au aratat ca o formatie mai buna si au revenit in actul secund. Gurguiatu a egalat in minutul 51, pentru ca Stancioiu sa aduca victoria oaspetilor, in minutul 67. Tot Stancioiu a fost eliminat cu un sfert de ora inainte de final. FC Panciu a jucat cu: Gordin "" Ionica (52 Ionescu), Stan, Constantinescu, Cl. Mihai "" Tudor, Cioran, Dutu, Chivu (67 Ungureanu)- Covaci (65 Predoiu), Costin (70 Dobrescu). CF Braila a replicat cu: Mitrea "" Bosoi, Serban, Gurguiatu, Necoara - Dragus, Pinzaru, Stincioiu, Iosofache (87 Gh. Viorel)"" Buca (75 Stanciulescu), Badea. (Dan CHIRIAC)


Rezultatele etapei a 10-a:


CSM Focsani "" Ceahlaul II Piatra Neamt 2 "" 1

Poli Galati "" Dunarea Galati 5 "" 1

Willy Bacau "" Poli II Iasi 1 "" 3

Pambac Bacau "" CSM Pascani 0 "" 1

FC Panciu "" CF Braila 1 "" 2

Cetatea Tirgu Neamt "" Otelul II Galati

CS Gura Humorului - Aerostar Bacau

SC Vaslui II - Rapid CFR Suceava

Laminorul Roman "" a stat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.