Sport

Echipa de futsal, luata la misto de Comisia Centrala a Arbitrilor

Dan Chiriac
15 oct 2009 589 vizualizări
CSM Focsani urmeaza sa fie arbitrata de calaul Captan

Echipa de futsal CSM Focsani are parte de o delegare dubioasa la partida de futsal din etapa a sasea a Ligii intii. Focsanenii urmeaza sa joace duminica, la Piatra Neamt, cu Moldocor, un meci intre doua formatii care se lupta pentru evitarea retrogradarii. In mod susprinzator, Comisia Centrala a Arbitrilor l-a trimis la acest joc pe galateanul Sebastian Captan, nimeni altul decit cel care a "furat" focsanenilor un punct in jocul din urma cu doua saptamini cu ACS Odorheiul Secuiesc (scor 2 - 3). Acesta nu a vrut sa vada un fault clar, in faza ce a precedat golul victoriei, marcat de harghiteni. La finalul jocului, observatorul partidei, Laurentiu Vargatu, a vazut inregistrarea video, dar in ciuda evidentei a aruncat catre oficialii echipei noastre expresia: "Si daca eu spun ca nu a fost fault?!"¦". Ca in raport nu a specificat nici un fapt despre greseala lui Captan se vede din delegarea facuta acum. De altfel, observatorul din Braila este cunoscut in lumea fotbalului din judet ca un oficial care a dusmanit in multe rinduri fotbalul vrincean. Antrenorul echipei de futsal o considera o delegare suspecta. "Daca din cinci etape, trei etape ne arbitreaza Captan ce sa mai spun? O sa filmam meciul si, daca o sa greseasca, iar o sa trimit caseta de la acest meci si de la cel cu Odorheiul la federatie, pentru ca nu putem accepta sa fim dezavantajati la infinit", ne-a spus Petrache Gurguiatu. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.