Sport

Dublu esec pentru formatiile vrincene

Ziarul de Vrancea
10 oct 2009 828 vizualizări
Otelul II Galati - FC Panciu 3 - 1 (1 - 0) si CSM Pascani - CSM Focsani 2 - 0 (1 - 0 ), in partidele din cadrul etapei a 9-a a Ligii a treia

Ambele formatii vrincene au esuat in tentativele lor de a aduce puncte de pe teren strain, in partidele de ieri, dupa ce in runda precedenta se impusesera acasa cu 3 "" 1. La Galati, pe terenul "Otelul", FC Panciu a facut un meci slab, pierzind clar in fata echipei secunde a galatenilor. Dupa un inceput mai bun al pancenilor, in minutul 8 Tache a reusit sa marcheze, dupa ce a lobat balonul peste Gordin. Atacantul galatenilor a profitat de o greseala colectiva a defensivei vrincenilor. Costin si-a trecut in cont o ocazie mare in minutul 30, pentru ca in minutul 39 Tache sa fie aproape sa majoreze diferenta pe tabela. Tot Costin a scapat singur cu portarul in minutul 47, a lobat mingea peste goalkeeperul advers, dar Sipovici a scos trimitind in bara, de unde mingea a iesit in corner. Tache si Frunza, in minutele 60 si 61, au mai punctat la capitolul ocazii importante, dar ambele oportunitati au fost scoase de Gordin. Scorul a devenit 2 -0 in minutul 65, atunci cind acelasi Tache a profitat de o lovitura de colt executata bine de Tanasa si sa trimita un sut de la 16 metri pentru 2 "" 0. Ocaziile s-au succedat pe final de meci, N"â„¢Kongue ratind din 6 metri in minutul 75, urmat de Dutu al carui sut de la 25 de metri a intilnit bara. Tanasa a facut 3 "" 0 in minutul 81, finalizind cu latul din 6 metri. Pancenii au inscris golul de onoare in minutul 84, la o faza in care Dutu a expediat un sut de la 20 de metri, portarul gazdelor a respins in fata, iar Costin a reluat cu capul in plasa pentru 3 "" 1, scor final. Otelul II a inceput cu: Burloiu "" Marus, Stoica, Sipovici (90 Horzuda), Murgoci "" Gita, Chebac, Tache, Golofceac (57 N"â„¢Kongue) "" Frunza (72 Sandu), Tanasa. Serea i-a trimis in teren la FC Panciu pe: Gordin "" Ionica (57 Ionescu), Constantinescu, Stan, Cl. Mihai "" Covaci (46 Chivu), Dutu, Bira (46 Cioran), Tudor (72 Stoian) "" Costin, Dobrescu.


Esec prea usor "afara" pentru CSM Focsani


Prima oportunitate a meciului de la Pascani le-a apartint focsanenilor in minutul 8, dar Botezatu a fost blocat in ultimul moment. Cei care au miscat insa tabela au fost fotbalistii gazdelor. In minutul 14, Deleanu a fost deschis in adincime si a trimis pe linga Bors, deschizind scorul. Vrincenii puteau restabili egalitatea pe final de repriza, dar sutul din minutul 41 al lui Curteanu, trimis de la marginea careului de 16 metri, a trecut pe linga poarta. De inscris aveau sa inscrie tot iesenii. La douazeci de minute de la reluare, Dragotel a facut 2 "" 0 pentru ai sai, dupa o lovitura de cap care s-a oprit in plasa portii aparate de Bors. Elevii lui Damian Bancila au pierdut la doua goluri diferenta in urma unei evolutii foarte slabe, intr-un meci in care nu au izbutit sa isi creeze prea multe ocazii deosebite de a marca. Si totul in fata unei echipe care inaintea jocului nu acumulase decit un singur punct in clasament. Gruparea fanion nu s-a putut baza la acest joc pe experimentatul Toma, care s-a lovit inaintea partidei si nu a jucat. CSM Pascani s-a bazat pe: Popa "" Marcu, Olarita, Dragotel, Radu "" Calugaru, Topoliceanu (71 Damoc), Sofian (59 Bucovanu) - Maftei, Deleanu. Pentru CSM Focsani au evoluat: Bors - Ciornei, Toader (46 Radu), Craciun, Sararu "" Dumitriu, Bucataru, Curteanu, Sontu (46 Mindrescu) "" Milea (72 Nistoroiu, 74 Sapunaru), Botezatu. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Rezultatele etapei:


Otelul II "" FC Panciu 3-1

CSM Pascani ""CSM Focsani 2-0

Dunarea II Galati "" FC II Vaslui 0-0

Aerostar Bacau ""Pambac Bacau 1-3

Poli II Iasi "" Poli Galati 2-1

Ceahlaul II "" Cetate Tg Neamt 4-2

CF Braila "" Laminorul Roman 0-0


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.