Sport

Victorie impotriva baietilor lui Pinalty

Ciprian Fânaru
7 oct 2009 770 vizualizări
FC Panciu - Ceahlaul II Piatra Neamt 3 - 1 (2 - 0) intr-un meci contind pentru etapa a 8-a a Ligii a treia

Formatia de liga a treia FC Panciu a cistigat partida din etapa intermediara de ieri cu scorul de 3 "" 1. Dupa un sfert de ora de tatonare in care echipa secunda a Ceahlaului a parut mai batoasa, prima ocazie importanta a fost a lui Covaci, in minutul 20, dar sutul acestuia n-a prins cadrul portii nemtene. In minutul 31 lovitura libera a lui Popa a trecut la distanta apreciabila peste transversala portii vrincene, pentru ca un minut mai tirziu alb-rosii sa deschida scorul. Rodinel Stan l-a invins pe Haraguta cu o lovitura de cap bine plasata. Peste numai doua minute, Costin a majorat diferenta, in urma unei faze la care s-a distrat cu fundasii nemteni, mingea ajungind in vinclu dupa ce in prealabil atinsese si bara. In minutul 42, Costin a luat o faza pe cont propriu, a trecut de doi aparatori adversi si i-a pasat lui Covaci, care l-a luat insa la tinta pe portarul oaspetilor. La doua minute de la reluare, Covaci a vrut sa incheie meciul. Acesta l-a vazut pe iesit pe goalkeeper-ul Ceahlaului si l-a incercat cu un balon lobat de la 25 de metri, dar tabela a ramas nemodificata. In minutul 51, centralul sucevean Suhan a dictat un 11 metri inexistent, iar capitanul nemtenilor Spiridon a punctat pentru 2 "" 1. Sapte minute mai tirziu, Covaci a trimis din apropiere pentru 3 "" 1, dar la semnalizarea asistentului, centralul a anulat golul pentru offside. De altfel, chiar oficialii clubului pancean au remarcat ca beneficiaza de arbitraje mai bune "afara". Acelasi Covaci l-a torpilat in minutul 60 pe portarul nemtean, care a respins acrobatic in corner. Arbitrul le-a dat in minutul 70 penalty elevilor lui Serea, mai mult in compensatie, dar Costin a ratat din pacate de la punctul cu var. In minutul 73, la doar 3 minute dupa intrarea pe gazon, Dobrescu a adus linistea lui 3 -1, dupa ce a profitat de o invalmaseala in careu si a impins mingea in plasa. Putea fi chiar 4 "" 1 in prelungiri, dar lovitura libera executata de Dutu a fost deturnata in corner de Haraguta. Trupa vrinceana merge ceas si acumuleaza 19 puncte, mentinindu-se sus in ierarhia seriei. Pentru FC Panciu au jucat: Gordin "" Ionica, Parlac (65 Constantinescu), R. Stan, C. Mihai "" Avramescu (46 Tudor), Bira (60 Cioran), Dutu, Chivu "" Covaci (70 Dobrescu), Costin. Ceahlaul II a replicat cu: Haraguta - Tepes, Gorea, Spiridon, Popa "" Aioanei, Marc, Codreanu, Staicu "" Gheorghiu, Pintea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.