Sport

Punct furat de arbitrul Captan

Dan Chiriac
6 oct 2009 990 vizualizări
CSM Focsani - ACS Odorheiul Secuiesc 2 - 3 (2 - 1), in etapa a cincea a Ligii intii

Echipa de futsal CSM Focsani a pierdut ieri meciul cu Odorheiul Secuiesc pe mina arbitrului galatean Sebastian Captan, care a inchis ochii la un fault in atac in faza premergatoare golului trei. Din pacate, focsanenii nu si-au putut reveni dupa aceasta faza, mai ales ca au condus in prima repriza cu 2 - 0. Istoria acestui scor se repeta pentru a patra oara la un meci al CSM-ului. In campionatul trecut, CSM a condus in trei rinduri cu 2 - 0, dar de fiecare data echipa adversa a reusit sa intoarca rezultatul. Primul gol al meciului a fost inscris de Curteanu, in minutul 12, iar Covaci a majorat diferenta, un minut mai tirziu. Cind mai era doar un minut pina la pauza, Bugalea a redus din diferenta. In primul minut dupa reluare, Birtalan a egalat. Meciul curgea spre un echitabil rezultat de egalitate, numai ca arbitru galatean a vrut altceva. Cu cinci minute inainte de final, Laszo Szocs a punctat decisiv. Nu lipsit de importanta este faptul ca acelasi arbitru galatean este cel care in urma cu trei ani, tot la un meci CSM Focsani - ACS Odorheiul Secuiesc a acordat o lovitura de pedeapsa, pentru oaspeti, cu trei secunde inainte de final, cind focsanenii conduceau cu 3 - 2. In meciul de ieri, CSM a jucat cu Ivanciu - Toader, Bucataru, Sararu, Curteanu, Covaci, S. Popa si Patrascu. Odorheiul Secuiesc s-a bazat pe: Szombat, Nicusanu, L. Szocs, Lormund Szocs, Szabo, Scurtu, Birtalan, Bugalea, Nagy, Reti si Kovacs. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca tot pe teren propriu cu CIP Deva, campioana Romaniei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 19 ore, 29 minute, 28 secunde
tot arbitrii sunt de vina? pai si atunci cand trebuia sa le dea celor de la odorhei 4 faulturi clare (ATENTIE!! faceau 5 si bateau lovituri libere) nu a mai vazut nimeni...intradevar, se poate da, dar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.