Sport

Tenisul de masa, la putere in week-end

Dan Chiriac
30 sep 2009 969 vizualizări
La sfirsit de saptamina, la Focsani si Panciu au avut loc turnee de tenis de masa

Simbata a avut loc la Sala Polivalenta din Focsani Zilele "Fairplay", la tenis de masa. Competitia a fost organizata de Directia pentru Sport si a adunat la start 23 de participanti, cistigatorii fiind premiati cu diplome si bani. La categoria sub 18 ani clasamentul final i-a avut pe primele trei locuri pe Tudor Gabriel Plaiasu - Mircestii Noi, Viorel Antohe - Cimpineanca, si Dragos Paraschiv - Focsani. La peste 18 ani, pe primele trei locuri s-au situat Ion Maresi - Focsani, Costica Dodu - Ciuslea, si Stefan Ciolpan - Cimpineanca. La dublu s-a impus perechea formata din Ion Maresi - Tudor Plaiasu, urmata de cuplurile Viorel Antohe - Alexandru Antohe si Stefan Ciolpan - Bogdan Paraschiv. Un alt turneu de tenis de masa a avut loc si la Panciu. Competitia a fost organizata la sala de sport a Liceului Teoretic "Ioan Slavici" din Panciu, sub indrumarea profesorului de educatie fizica Milea Severin, cu prilejul serbarii "Zilele Orasului Panciu", in cadrul programului "Sportul pentru Toti". Organizatori au fost Primaria Panciu in parteneriat cu Directia pentru Sport a Judetului. Au luat parte 32 de concurenti, premiile in bani si diplomele cistigatorilor fiind oferite de Directia pentru Sport. La categoria sub 18 ani pe primele locuri s-au situat Andreea Bala - Straoane, Paula Ifrim "" Panciu, si Mihaela Harabor - Movilita. La masculin, sub 18 ani, clasamentul s-a prezentat astfel: Vasile Savin - Straoane, Cosmin Bucataru "" Fitionesti, Costel Bucataru - Fitionesti. La peste 18 ani pe primele trei locuri s-au clasat Relu Iordaniu - Panciu, Milea Severin "" Panciu, si Ovidiu Sandulache - Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.