Sport

Au aruncat punctele pe apa Dunarii

Ciprian Fânaru
27 sep 2009 579 vizualizări
Universitatea Galati - CSM Focsani 2007 22 - 19 (8 - 10), in etapa doua a Diviziei A la handbal masculin

Echipa de handbal CSM Focsani a pierdut ieri meciul contind pentru cea de-a doua etapa a ligii secunde, 19 "" 22, in deplasare la Galati. Dupa ce runda precedenta elevii profesorului Lucian Tucan se impusesera fara prea mari probleme la Piatra Neamt, la 13 goluri diferenta, etapa de ieri a adus si primul esec din acest sezon. Rezultatul final arata o lupta strinsa intre doua formatii apropiate din punct de vedere valoric. Focsanenii au controlat mai mult jocul in prima sa parte, dovada si scorul inregistrat pe tabela la pauza, cind vrincenii aveau un avantaj de doua goluri. Interul Ionut Visan, transferat chiar de la GalatI, a evoluat contra fostilor sai coechipieri, in timp ce fostii juniori promovati la prima echipa Toader si Chiranus au bifat abia a doua prezenta la nivelul Divziei A. Deznodamintul partidei a fost atenuat de celelalte scoruri inregistrate in cadrul acestei etape, unde puternicele Bucovina II Suceava si Politehnica Iasi au remizat, fapt care nu a permis nici uneia sa se distanteze in clasament. O scuza pentru infringere o poate constitui si absenta extremelor Negrea, Popa si Maftei, a caror aport a fost se pare imposibil de inlocuit. Intilnirea a fost condusa de brigada bucuresteana Manea/Iliescu. Runda urmatoare este programata sa se desfasoare joi, 8 octombrie, atunci cind CSM Focsani va infrunta pe propriul teren pe cei de la HC Vaslui. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.