Sport

Victorie facila in exil

Dan Chiriac
26 sep 2009 729 vizualizări
CSM Focsani - Dunarea II Galati 4-0 (2-0) in etapa a sasea a Ligii a treia

CSM Focsani a cistigat la pas meciul jucat in "exil" la Vulturu. Cu antrenorul Damian Bancila in tribuna, dupa suspendarea de doua etape primita din partea Comisiei de Disciplina, focsanenii au aratat altceva fata de meciurile precedente. Reintoarecerea jucatorilor Curteanu si Sararu in prima echipa si avansarea lui Toader in linia de atac au schimbat total fata formatiei. Prima ocazie a meciului le-a apartinut galatenilor in minutul 7 dar sutul lui Vali Munteanu a fost scos de Ivanciu. A fost un simplu foc de paie pentru ca in urmatorul sfert de ora focsanenii au ratat sase ocazii clare de gol. Sararu in minutul 10, Curteanu in minutul 18, Dumitriu - 21, Curteanu "" 23 - bara, Toader - 24 si Toma - 25 au aminat deschiderea scorului pina aproape de pauza. Primul gol a picat in minutul 41 dupa o actiune colectiva de atac pe traseul Curteanu, Toma, Toader ultimul trimitind cu latul in plasa. Doua minute mai tirziu Dumitriu a executat o lovitura de colt iar Craciun a pus capul pentru 2-0. Meciul s-a inchis imediat dupa pauza, in minutul 52, cind Curteanu l-a deschis pe Toma iar acesta a inscris cu un sut peste portarul Mastacan. Toader a nimerit bara in minutul 68, iar juniorul Ciornei s-a opus golului de onoare in minutul 85, cind a scos balonul de pe linia portii. Ultimul gol al meciului a venit in minutele de prelungire, cind Bucataru a reluat in poarta, in doi timpi, o lovitura de colt. CSM Focsani a evoluat cu Ivanciu-Ciornei, Radu (73 Sapunaru), Craciun, Sararu-Bucataru, Toma, Dumitriu (56 milea), Sontu (46 Mindrescu)- Curteanu (81 Lida), Toader. Dunarea II Galati a evoluat cu Mastacan "" Surpanu (53 Velicu), Caldararu, Dima, D. Munteanu- Panaite, V. Munteanu (46 Ghizman), Adamache, Oprea (35 Forcasanu)-State (63 Iordache), Stoica. CSM Focsani a jucat cu un echipament de culoare rosu-negru folosit anterior si de echipa de futsal. Etapa viitoare echipa din Focsani va juca in deplasare cu Rapid Suceava. Meciul se va disputa simbata, 3 octombrie. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele etapei:

CSM Focsani "" Dunarea II Galati 4-0

FC Panciu "" Aerostar Bacau 1-2

CS Gura Humorului "" Raraul Cimpulung-se joaca azi orele 17,00

Sporting II Vaslui "" Willy Bacau 2 - 8

Laminorul Roman "" Poli Galati 8 - 1

Pambac Bacau "" Poli II Iasi 2 - 4

Cetatea Tg. Neamt "" Rapid CFR Suceava "" se joaca azi orele 17,00

CF Braila "" CFR Pascani 2 - 0

Otelul II Galati "" Ceahlaul II 0 - 0


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.