Sport

FC Panciu vrea sa-si mentina locul pe podium

Ciprian Fânaru
19 sep 2009 615 vizualizări
Rapid Suceava - FC Panciu, azi de la ora 17.00, in ultimul meci al etapei a V-a din Liga a treia u meciul se joaca pe Areni, terenul Cetatii Suceava

Echipa de liga a treia FC Panciu joaca astazi meciul din etapa a V-a in deplasare, contra formatiei Rapid Suceava. Partida nu se anunta a fi nici pe departe una facila pentru panceni, care insa se vor prezenta la Suceava cu moralul unei trupe care nu a cunoscut pina acum gustul infringerii in campionat. Partida de pe Areni, stadionul pe care divizonara secunda Cetatea Suceava isi disputa jocurile de pe teren propriu, are conotatii importante in clarificarea ierarhiei seriei. Cu trei victorii si un egal, elevii lui Ionica Serea ocupa locul al treilea in clasament, cu 10 puncte. Sucevenii de la Rapid au acumulat pina acum 9 puncte si sufla in ceafa vrincenilor, care au posibilitatea sa-si apere in meci direct pozitia pe podium. Un rezultat bun contra bucovinenilor este mai mult decit necesar daca luam in considerare deplasarile relativ usoare pe care liderul Petrotub Roman, respectiv ocupanta locului al doilea, CF Braila, le au la Ceahlaul II Piatra Neamt si Aerostar Bacau. Desi conducerea clubului din Panciu nu a trasat drept obiectiv pentru sezonul in curs promovarea in esalonul al doilea, alb-rosii vizeaza victoria si continuarea traseului fara infringere din acest debut de sezon. La capitolul absente sint fundasul dreapta Ionica, suspendat dupa cartonasul rosu incasat runda trecuta si aparatorii centrali Stan si Constantinescu, incerti din cauza unor usoare accidentari. FC Panciu ar putea incepe cu Gordin "" Stanciu, E. Stefan, Constantinescu, Chivu "" Covaci, Cioran, Dutu, Tudor "" Predoiu, Costin. Replica Rapid Suceava ar putea veni de la Gavriloaia - Bosancu, Sevaciuc, Sava, Pantea - Matei, Oniu, Branza, Romaniuc "" Suleru, Gurita. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.