Sport

Emotii in noul echipament

Dan Chiriac
5 sep 2009 1160 vizualizări
CSM Focsani - Concordia Chiajna, miine, de la orele 17.00, in prima etapa a Ligii intii de futsal

Echipa de futsal CSM Focsani va debuta miine in noul campionat. Misiunea din prima etapa va fi una foarte grea, tinind cont de faptul ca adversara este chiar vicecampioana nationala. Ilfovenii au pierdut anul trecut finala disputata cu Cip Deva. Partida va incepe la orele 17.00, iar intrarea la Sala Polivalenta va costa 5 lei. Studentii, elevii si pensionarii vor avea reducere la jumatate. Abonamentul pentru tot sezonul va costa 39 de lei. Ieri, echipa de futsal si-a prezentat noul echipament de joc. Acesta va fi rosu-albastru, iar cel cel de-al doilea set verde-alb. Formatia de futsal a atras linga ea doua firme care o vor ajuta in campionatul care va debuta duminica. Acestea sint Decorex Professional Panciu, condusa de Cristi Sandu si Contliv Soft, condusa de Liviu Macovei. Numele celor doua firme vor aparea pe tricourile de joc ale formatiei. La evenimentul de ieri dimineata au luat parte primarul Decebal Bacinschi, directorul DS Vrancea, Petre Plopeanu, presedintele CSM Focsani, Dan Dumitru si organizatorul de competitii de la CSM 2007 Focsani, Aurelian Grigore. Dupa poza de grup, primarul a cerut date despre deplasarile echipelor de la club in noul campionat. A inceput o disputa apriga intre Dan Dumitru si Aurelian Grigore. "Nu a existat niciodata un plan de organizare la acest club. Se poate face in asa fel incit mai multe sectii sa faca deplasari comune sau sa aiba cazari mai ieftine. Pentru asta ar trebui o organizare mai buna si astfel am reduce cheltuielile", a spus Dan Dumitru. Grigore a incercat sa contreze, dar a primit imediat replica. "Daca va organizati bine trebuia sa ramineti voi in Liga a doua!", a spus Grigore. "Noi cu doua miliarde si jumatate am promovat in Liga a doua, iar voi cu 13 miliarde ati terminat pe locul 4, in Liga a treia. Iar in Liga a doua nu am ramas pentru ca nu am avut banii necesari", a replicat Dumitru. Primarul Bacinschi i-a atras atentia lui Grigore ca Dumitru nu are intentii rele si ar fi cazul sa fie ascultat la rindul sau. "Fotbalul la clubul asta este bagat la cazan si nu este normal", s-a mai plins Dumitru catre primar. Edilul a promis sprijin pentru formatia de futsal. "Speram ca aceasta formatie sa faca o figura frumoasa, sa termine cu bine acest sezon. Banii sint putini, dar vom incerca sa mai gasim niste sponsori pentru a ajuta echipa", a spus Bacinschi. La discutii a luat parte si Dani Gongu, presedintele Comitetului Director de la CSM 2007 Focsani, care a adus si o veste buna pentru club. "Ministrul Sorina Placinta a dispus ca toate sectiile clubului CSM 2007 Focsani sa beneficieze gratuit de Sala Polivalenta din oras. Obiectivul este in subordinea ministerului. Astfel, clubul va face o reducere de 50.000 de lei, bani care inainte erau achitati pentru chirie", a spus Gongu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.