Sport

Cupa AJF are loc pe stadionul Milcovul

Dan Chiriac
2 sep 2009 728 vizualizări
Cupa Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea , competitie organizata in memoria fostilor jucatori, antrenori sau arbitri care au trecut in nefiinta, va avea loc simbata. Partidele se vor disputa pe stadionul Milcovul , cu incepere de la orele 10.00.

Presedintele AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, a precizat ca intrecerea va fi rezervata formatiilor de copii nascuti in anii 1995-1996. Partidele se vor juca pe teren mare, pe durata a doua reprize de 30 de minute. "Au fost invitate formatiile FCM Adjud, FC Panciu, Vointa Odobesti, AS FC Unirea Focsani, Stiinta Focsani, Viitorul Sihlea, FC Marasesti, Energia Vulturu, FC Dumitresti, CSM Focsani, Pro-Sport Focsani si Unirea Milcovul Golesti. Formatiile care doresc sa ia parte la aceasta competitie trebuie sa confirme participarea", ne-a spus Stan Gheorghiu, presedintele AJF. Pina acum, doar CSM Focsani a anuntat ca va lua parte la acest turneu. Partidele se vor juca in sistem eliminatoriu. AJF va acorda la final diplome si cadouri copiilor. Dupa terminarea competitiei va avea loc pomenirea fostilor jucatori, antrenori sau arbitri trecuti in nefiinta. Printre acestia se afla jucatorii Negoi, Costica Paraschiv, Florin Jelea, antrenorii Ghita, Costea, Rentea ori Cernat sau arbitrii Petrov si Iconaru. Lista celor pomeniti va fi completata pina simbata. Jucatorii care vor evolua la aceasta intrecere vor fi obligati sa vina cu certificatul de nastere pentru a-si dovedi virsta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.