Sport

Amical la Brasov pentru echipa de futsal

Ciprian Fânaru
22 aug 2009 488 vizualizări
u Design Brasov - CSM Focsani, azi de la ora 10.30, intr-un nou meci amical

Echipa de futsal CSM 2007 Focsani va disputa azi, de la ora 10.30, cel de-al treilea meci de pregatire din aceasta vara. Adversara le va fi formatia din primul esalon Design Brasov. Focsanenii au disputat pina in acest moment doua partide de verificare, ambele in compania echipei United Galati. Mai intii cele doua combatante au incheiat nedecis, 3 "" 3, primul meci, jucat in Sala Polivalenta din Focsani, pentru ca revansa gazduita de galateni sa se termine 3 "" 2 in favoarea celor de la United. Meciul pe care vrincenii urmeaza sa il joace astazi in Sala Sporturilor "Dumitru Colibasi" este mai mult decit binevenit pentru pregatirea noului sezon si pentru inchegarea unui lot competitiv. Cel mai recent joc amical care le-a opus pe cele doua echipe s-a derulat in luna ianuarie a acestui an. Atunci brasovenii s-au impus in final cu 7 "" 4, dupa o partida desfasurata totusi sub semnul echilibrului. Trupa antrenata de Petrache Gurguiatu si Orlando Donciu va incepe noul campionat pe 6 septembrie, atunci cind ii va intilni pe teren propriu pe cei de la Concordia Chiajna. Meciul oficial din campionat care le va pune fata in fata pe CSM Focsani si Design Brasov este programat abia in etapa a 11 ""a, ultima a turului. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.