Sport

Handbalistii au facut spectacol la Polivalenta

Dan Chiriac
17 aug 2009 814 vizualizări
Tinerii au invins vedetele cu 12 - 10, in timp ce fetele au dat-o la pace: 6 - 6

Cei mai buni handbalisti din istoria Focsaniului s-au intilnit simbata dimineata la Sala Polivalenta. Fostul capitan al echipei nationale a Romaniei, Costica Neagu, a venit in orasul sau pentru a se reintilni cu fostii colegi. Asistati din tribune de ministrul Sorina Placinta, dar si de subprefectul Sorin Hornea sau directorii Petre Plopeanu si Adrian Baciu, handbalistii au insistat la inceput pentru o frumoasa amintire. Toti fostii jucatori de la echipele de handbal feminin si masculin, dar si actualii componenti ai echipei focsanene s-au unit in fata unei porti pentru o poza de grup. "Este cea mai frumoasa amintire a unui astfel de eveniment", a spus unul dintre sportivii prezenti. Reintilnirea dupa ani buni cu fostii colegi a adus zeci de pupaturi si imbratisari. Primii care au intrat in scena au fost baietii. "Galbenii" s-au intilnit cu jucatorii "rosii", sau cei mai in virsta cu cei mai tineri. Laurentiu Manu, Gigi Sobek, Costica Neagu sau Vasile Stanciu au atras multe aplauze din partea spectatorilor prezenti in tribune. Laurentiu Manu a reusit doua parade de exceptie, in poarta vedetelor, care au condus la inceput cu 2 "" 0. Scorul a fost echilibrat, dar tinerii au revenit, ajutati si de conditia fizica mai buna. Dragan sau Bobeica au marcat pentru tineri, care in final s-au impus cu 12 "" 10. Scorul a contat mai putin, toti fiind curiosi sa-i vada la lucru pe fostii handbalisti si mai ales pe Costica Neagu, cel care a reusit din nou sa marcheze in poarta din Polivalenta. "Rosii" au jucat cu Cornel Gogu, George Olteanu, Ciprian Georgescu, Cornel Bobeica, Florin Dragan, Iulian Gheorghita si Razvan Anca, in timp ce vedetele au raspuns cu Laurentiu Manu, Costica Neagu, Gigi Sobek, Bodea Stan, Lilian Gheorghe, Vasile Stanciu si Adrian Edu. Meciul fetelor a fost la fel de interesant. Componentele fostei echipe Filatura Focsani au asteptat cu sufletul la gura meciul cu actuala generatie de junioare de la Focsani. Meciul s-a terminat la egalitate, 6 "" 6, dar si in acest caz, cei mai cistigati au fost spectatorii, care le-au putut vedea la lucru pe fostele glorii handbalistice de la Focsani. Fostele componente ale Filaturii si-au adus aminte si de fani. "O mai fi prin sala vreo unul dintre acei suporteri minunati care ne incurajau la meciuri?", se intrebau doamnele care s-au imbracat din nou in tricou si sort, dupa multi ani. Printre cei care au evoluat simbata s-a aflat si directorul adjunct de la CS Unirea Focsani, care a schimbat repede tinuta oficiala, avuta la vizita ministrului, pentru un "tricou cu burta". (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.