Sport

Jucam in Liga a patra

Dan Chiriac
29 iul 2009 782 vizualizări
Sustine Iulian Iacob, unul dintre conducatorii celor de la FC Dumitresti u echipa de pe Valea Rimnicului readuce aminte de cedarea locului unor formatii din alte judete

FC Dumitresti a cedat locul in Liga a treia unei formatii din judetul Ilfov, FC Domnesti, si risca sa nu joace nici macar in Liga a patra in sezonul viitor. "Cedarea locului s-a facut cu acordul celor de Federatia Romana de Fotbal. Noi am invocat lipsa resurselor financiare si a unei baze sportive adecvate pentru a juca in al treilea esalon, astfel incit cei din Domensti au primit locul in Liga a treia, iar noi vom avea dreptul sa jucam in Liga a patra. FC Domnesti este o echipa din apropierea Bucurestiului, comuna fiind situata dupa prelungirea Ghencea. Au o baza sportiva moderna, cu tribuna acoperita si un lot de jucatori care cuprinde sase fosti jucatori la Liga intii, printre care Keca sau Irinel Voicu", ne-a spus Iulian Iacob. FC Dumitresti a cistigat Liga a patra din Vrancea si barajul de promovare cu Mesagerul Bacau si ar fi trebuit sa fie cea de-a treia reprezentanta a judetului in Liga a treia. Cum nu s-au gasit bani, cei din Dumitresti au preferat sa cedeze locul, la fel cum au facut in anii trecuti si alte echipe din judet. Printre acestea s-au aflat Steaua Focsani, care a dat locul celor de la Olimpia Rm. Sarat, si Dorecom Reghiu celor de la Abatorul Slobozia. Tot la fel a procedat si Soimii Nisprod Mircesti, diferenta fiind ca au lasat locul in judet, celor de la Energia Vulturu. "Noi am incercat sa gasim solutii in judet, dar nimeni nu s-a aratat dispus sa ne ajute sa evoluam in Liga a treia", a mai spus Iulian Iacob. In aceste conditii, locul celor de la FC Dumitresti in componenta seriei intii a fost preluat de CF Braila, initial repartizata in seria a doua, iar locul ramas vacant in seria a doua va fi luat de cei de la FC Domnesti, care vor juca cu formatii din Bucuresti si Constanta. Seria intii a Ligii a treia ramine astfel cu doar doua echipe vrincene, CSM Focsani si FC Panciu. CSM Focsani va debuta in deplasare, la Vaslui, in fata echipei Sporting 2 Vaslui. FC Panciu va juca in prima runda tot in deplasare, la Bacau, in compania celor de la Willy. Prima etapa a turului se va desfasura pe 14 august. Componenta seriei intii din Liga a treia este urmatoarea: Rapid Suceava, Aerostar, CS Gura Humorului, Poli Galati, Sporting 2 Vaslui, Willy Bacau, Raraul Cimpulung, Poli 2 Iasi, Dunarea II Galati, Ceahlaul 2, CFR Pascani, Laminorul Roman, Pambac Bacau, Cetate Tg. Neamt, CSM Focsani, FC Panciu, CF Braila, Otelul 2 Galati. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.