Sport

Focsani - Dumitresti, amical de Liga a treia

Ciprian Fânaru
18 iul 2009 866 vizualizări
CSM Focsani - FC Dumitresti, azi de la ora 11.00, intr-un nou meci amical u partida se va juca pe stadionul Milcovul

Echipa de liga a treia CSM Focsani va disputa un nou meci de verificare, al treilea de la reluarea pregatirilor pentru noul sezon. In partida inaugurala a sezonului, focsanenii au suferit o infringere drastica in fata echipei secunde a Otelului Galati. Urmatorul meci a fost unul oficial, contind pentru prima faza nationala a Cupei Romaniei. Derby-ul vrincean dintre CSM Focsani si Stelele Vrancei, formatie alcatuita doar pentru competitia knock-out, s-a incheiat de asemenea cu un insucces, de data aceasta la limita. "Constelatia" s-a folosit de experienta componentilor sai si a cistigat cu 1 "" 0, printr-un penalty transformat de Martis. Adversara focsanenilor in acest nou joc amical va fi campioana judetului, FC Dumitresti. Cele doua formatii s-au mai intilnit intr-un astfel de meci la sfirsitul lunii mai, atunci cind totul s-a terminat cu un scor de polo pe apa, 8 "" 4 in favoarea celor de la CSM Focsani. De atunci insa, cei de la Dumitresti au cistigat play-off-ul ligii a patra, devenind cea mai buna echipa din Vrancea, au reusit promovarea in Liga treia dupa barajul disputat in fata Mesagerului Bacau, dar au si ajuns in finala fazei judetene a Cupei Romaniei, pierduta cu 0 "" 3 in fata Stelelor Vrancei. Tinind cont si de noua strategie de promovare a juniorilor din pepiniera proprie adoptata de CSM Focsani, este putin probabil ca asemenea scoruri astronomice sa se repete. Obiectivul celor doua grupari a devenit chiar similar, si anume mentinerea in cel de-al treilea esalon fotbalistic. Nu este sigur deocamdata daca gruparea din Dumitresti are puterea financiara de a rezista in liga a treia, daca luam in considerare cerintele legate de stadion sau costurile implicate de deplasari. Incertitudinea de la nivelul conducerii si a jucatorilor, dar si problemele financiare pe care le are clubul de pe Milcov au facut ca gruparea vrinceana sa nu poata fi sigura de efectuarea unui stagiu de pregatire centralizat. In ca de la reunirea lotului de pe 7 iulie, antrenorul Aurel Pastia se bazeaza pe portarii Ivanciu si Marcu si pe jucatorii de cimp Nistoroiu, Radu, Craciun, Toader, Bucataru, Toma, Botezatu, Dumitriu, Alecsandrescu, Dima, Milea, C. Dumitriu, Liviu Tirca, Tilvar, Sontu, Spiru, Sava, Lazar, Samoila, Sapunaru si Lida. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.