Sport

Ada Moldovan si Janina Luca, vinate de constantenii de la Tomis

Ciprian Fânaru
11 iul 2009 1219 vizualizări
Clubul de handbal feminin CS Tomis Constanta, grupare care a terminat sezonul trecut pe locul al saselea in Liga nationala, si-a propus o clasare pe podium si a inceput in forta campania de achizitii. Pina acum, CS Tomis a transferat nu mai putin de opt jucatoare.

Printre acestea si doua handbaliste formate la Liceul cu Program Sportiv Focsani, Janina Luca si Elena Avadanii, care in trecut au evoluat si pentru HC Dunarea Braila. Cele doua sportive apartineau de campioana Oltchim Rm. Vilcea, care a mai vindut din componentele unui lot si asa numeros. Presedintele si finantatorul echipei de pe litoral, Gheorghe Slabu, doreste ca in viitorul sezon, formatia sa nu mai aiba emotii in privinta unei participari in cupele europene. Gruparea constanteana incearca sa dea marea lovitura in aceasta pauza competitionala si sa o transfere pe golghetera Ligii Nationale, focsaneanca Ada Moldovan. Sportiva s-a prezentat la inceputul acestei saptamini la reunirea lotului echipei HC Dunarea Braila, dar nu este exclus sa dea curs ofertei venita de la CS Tomis. Din cauza faptului ca lotul nu este definitivat, echipei brailene nu i s-a stabilit inca obiectivul pentru sezonul viitor. O alta jucatoare formata la Focsani, Oana Chitacu, se afla in acest moment in lotul lui CSM Ploiesti, echipa retrogradata in Divizia A la finele sezonului trecut. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739402 zile, 6 ore, 8 minute, 36 secunde
este o jucatoare foarte buna si .....................................
, acum 739402 zile, 6 ore, 8 minute, 36 secunde
Cumva este vorba de Ada Moldovan Bahamet,este si componenta a Nationalei Romaniei,buna jucatoare. Bravo Ada iti cunosc parintii,tine-o tot asa.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.