Sport

Azi se decide adversarul din Cupa pentru CSM Focsani

Ciprian Fânaru
11 iul 2009 711 vizualizări
Stelele Vrancei - FC Dumitresti, azi, de la ora 17.30, in finala judeteana a Cupei Romaniei Dupa cum a anuntat Asociatia Judeteana de Fotbal Vrancea, finala Cupei Romaniei, faza judeteana, se va juca astazi, cu incepere de la ora 17.30 si le va opune pe FC Dumitresti si Stelele Vrancei.

Ambele echipe au avut un traseu destul de dificil pina sa ajunga in ultimul act, eliminind pe rind formatii de Liga a patra din Vrancea. Intre cele doua echipe care isi disputa prezenta in meciul de Cupa contra celor de la CSM Focsani exista destule diferente, prima si cea mai importanta fiind faptul ca Stelele s-au constituit doar pentru aceasta competitie, in timp ce Dumitrestiul a promovat in aceasta vara in liga a treia, dupa ce in prealabil cistigase play-off-ul ligii judetene de fotbal. Dupa coincidenta care a opus in amicalele inaugurale echipele vrincene CSM Focsani si FC Panciu cu primele doua clasate din seria campionatului trecut de Liga a treia, Otelul II Galati si CSM Rm. Sarat, partida de astazi presupune citeva lucruri inedite. Portarul lui FC Dumitresti, Ion Paraschiv, este si antrenorul cu portarii al celor de la CSM Focsani, posibil adversar al nou-promovatei in turul urmator. De mentionat si ca fiul acestuia este arbitru. O alta situatie interesanta este ca Marius Martis, care a jucat pentru Stelele, este si seful arbitrilor din Vrancea. Una peste alta, spectatorii care vor veni azi dupa-amiaza pe Milcovul vor avea ce vedea. Pe de o parte, vor putea sa observe la lucru campioana judetului, FC Dumitresti, care nu a lasat o impresie prea buna in semifinale, iar de cealalta parte se vor putea delecta cu scheletul Unirii Focsani din anii "â„¢90, cu citeva adaosuri care vor trezi cu siguranta nostalgia microbistilor focsaneni, obisnuiti pina nu demult sa aiba echipa in Liga a doua. FC Dumitresti ar putea incepe cu Paraschiv "" D. Dogaru, Panaitescu, S. Dogaru, Nechifor - , Popa, M. Burcacel, Vrabie, Cristea - Bodoc, D. Burcacel. In echipa Stelelelor Vrancei ar putea evolua Bratu - Ciubotaru, Dumitriu, Burga, Gheorghe - Serea, S. Popa, P. Ioan, N. Raducan - Lechea, Martis. Invingatoarea din acest meci va intilni pe CSM Focsani miercuri, 15 iulie, in prima faza nationala a Cupei Romaniei. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.