Sport

FC Panciu, de la egal la egal cu o echipa de Liga a II-a

Ciprian Fânaru
11 iul 2009 653 vizualizări
CSM Rm. Sarat - FC Panciu 1 - 1, ieri, intr-un meci amical disputat pe terenul primei echipe Echipa de Liga a treia FC Panciu a remizat ieri dimineata in primul meci de verificare al noului sezon jucat in compania formatiei CSM Rm. Sarat, scorul final fiind de 1 - 1.

Relatiile destul de bune dintre conducerile celor doua grupari a facut posibila perfectarea acestui joc amical, ora si ziua disputarii sale fiind stabilita insa de gazdele de la Rm. Sarat. Gruparea din Buzau, nou promovata in Liga a II-a, a inceput partida ceva mai bine, acest fapt concretizindu-se pe tabela de marcaj dupa o jumatate de ora de joc. Prima oportunitate cu adevarat notabila s-a contabilizat insa in dreptul formatiei pancene. In minutul 16, atacantul Dobrescu a scapat singur cu portarul advers, l-a driblat si pe acesta, dar si-a inchis prea mult unghiul si nu a mai reusit sa trimita balonul in plasa. Deschiderea de scor avea sa vina in minutul 30, atunci cind buzoienii au reusit sa marcheze dupa o eroare a fundasilor panceni, scorul pauzei fiind asadar 1 "" 0 in favoarea rimnicenilor.

Pancenii au fost la 11 metri de victorie

Antrenorul Ionica Serea a vrut sa ii vada la lucru pe toti componentii lotului si i-a impartit pe fotbalistii sai in doua echipe echilibrate, fiecare dintre acestea jucind cite o repriza. Astfel, FC Panciu i-a avut in teren dupa pauza pe Lazar "" Vasii, Parlac, Constantinescu, R. Stan "" Ungureanu, Bira, Barbare, Vlad (junior de la Onesti testat, dar care cel mai probabil nu va ramine in lot) "" Ciobotaru, Costin. Jucatorii acestia s-au miscat ceva mai bine decit garnitura din primul mitan, care a avut in componenta jucatori experimentati precum Gordin, Gurguiatu, Dutu, Cioran sau Predoiu. Evolutia mai inchegata din cea de-a doua repriza a adus si egalarea pentru vrinceni. In minutul 70, Ciobotaru a executat foarte bine o lovitura de la colt, iar virful Costin a marcat cu o lovitura de cap, readucind egalitatea pe tabela. Alb-rosii au trecut mai mult la cirma jocului, dovedind ca pot sa joace de la egal la egal cu o echipa din esalonul doi al fotbalului romanesc. Pancenii puteau chiar sa paraseasca invingatori stadionul din Rm. Sarat, dar au irosit pe final o lovitura de pedeapsa. In minutul 90, Ciobotaru a scapat singur cu portarul advers, a fost faultat clar in careu, iar centralul a indicat punctual cu var. Costin a ratat din pacate penalty-ul, ocazia de a-si trece in cont dubla si sansa de a aduce victoria pentru formatia sa. Cel mai bun jucator al celor de la CSM Rm. Sarat a fost fundasul dreapta Valentin Cretu, care sezonul trecut a facut parte din lotul prim-divizionarei Gloria Buzau. Clubul din Panciu a anuntat recent ca renunta la serviciile a trei jucatori. Acestia sint fundasul Iulian Calin si portarii Ionel Cristinel si Ionut Aldea, ultimul fiind la un pas sa se inteleaga cu CSM Focsani. Urmatorul meci pe care elevii lui Ionica Serea il vor disputa va fi miercuri, in Cupa Romaniei, contra covasnenilor de la Zagon Papauti. (Ciprian FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.