Sport

Reunire fara surprize

Ciprian Fânaru
7 iul 2009 705 vizualizări
Fotbalistii de la CSM Focsani vor face astazi primul antrenament u la reunire nu sint asteptate nume mari, singurele noutati urmind sa fie juniorii promovati din cadrul clubului u intinerirea echipei face parte din strategia conducerii gruparii de pe Milcov u dupa demisia lui Damian Bancila, friiele formatiei au fost preluate de Aurel Pastia

CSM Focsani va relua in aceasta dimineata pregatirile pentru campionatul Ligii a treia, editia 2009/2010. Cu incepere de la ora 10.30, fotbalistii vor incepe primul antrenament sub comanda noului tehnician Aurel Pastia. Cu toate ca reunirea lotului era initial programata pe 29 iunie, incertitudinile, cele mai mai multe de natura financiara, au facut ca CSM Focsani sa inceapa mai tirziu antrenamentele pentru noul sezon. Revederea fotbalistilor nu se intimpla sub auspicii tocmai placute, problemele cu banii si restantele la prime si salarii facind din jucatorii focsaneni tinte de transfer pentru cluburi mai stabile financiar. Incertitudinile amintite l-au determinat si pe Damian Bancila, antrenorul care a stat pe banca CSM-ului in campionatul trecut, sa demisioneze din functia de "principal". La capitolul plecari, asadar, ii mai putem adauga pe atacantul Mihai Andries si pe fundasul Ionut Constantinescu, cei doi pregatindu-se din prima zi a acestei luni cu cealalta echipa vrinceana din esalonul trei, FC Panciu. Aceasta desi in media suceveana a aparut informatia ca botosaneanul Andries este dorit la formatia de liga secunda Cetatea Suceava, unde virful de 32 de ani a mai evoluat in perioada 2001 "" 2003. Octavian Bucataru si Marian Covaci, doi dintre oamenii de baza ai focsanenilor in sezonul trecut, se afla si ei printre jucatorii doriti la Panciu. Cei doi fac parte si din lotul echipei de futsal, alaturi de alti jucatori de la iarba, cum ar fi Florin Sararu, Catalin Curteanu sau Vali Toader. Sperantele microbistilor din Focsani ca echipa-fanion sa se lupte pentru un loc in Liga a doua in campionatul viitor sint destul de subtiri, daca tinem cont de strategia de reconstructie stabilita recent de Comitetul Director al CSM 2007 Focsani, valabila pe trei ani. In prima faza, accentul se va pune pe refacerea si intinerirea echipei de fotbal prin folosirea cu preponderenta a tinerilor jucatori locali existenti in lotul de seniori care nu au fost folositi pina acum si cooptarea in lot a altor tineri jucatori de perspectiva de la cele doua echipe de juniori, A si B, dar si de la echipele vrincene din liga a patra. Astfel ca nu este exclus ca la reunirea din aceasta dimineata suporterii sa vada o "inflatie" de juniori. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.