Sport

S-a stabilit careul de asi in faza judeteana a Cupei Romaniei

Ciprian Fânaru
22 iun 2009 816 vizualizări
Stelele Vrancei au invins Victoria Gologanu, Golestiul a zdrobit Bordeasca, iar FC Dumitresti a batut greu la Cirligele u Revelatia Dany Trans Vidra si-a continuat traseul surprinzator, invingind la limita pe FCM Adjud

La sfirsitul acestei saptamini, faza judeteana a Cupei Romaniei a avut programate sferturile de finala. Dupa ce Victoria Bordeasca si Dany Trans Vidra au fost performele optimilor de finala, competitia knock-out a continuat cu rezultate normale, care n-au stirnit mirarea microbistilor. Primul meci, disputat simbata dupa-amiaza pe stadionul Milcovul din Focsani, le-a opus pe Victoria Gologanu si selectionata Stelelor Vrancei. Echipa lui Serea si Burga s-a impus fara prea mari probleme, cu scorul de 4 "" 1, trei dintre reusite purtind marca agentului de politie Danut Lechea. National Golesti a cistigat clar in deplasarea de la Victoria Bordeasca, confirmindu-si statutul de favorita. Gazdele au condus chiar la un moment dat cu 2 "" 1, dar nu au rezistat tempoului impus de cei de la Golesti in repriza a doua, cedind in final cu scorul de 2 "" 5. O intilnire asteptata a fost si cea dintre Vointa Cirligele si FC Dumitresti. Proaspat promovata in Liga a treia FC Dumitresti si-a facut singura meciul greu de aceasta data, reusind sa marcheze de-abia in ultimele zece minute ale partidei. Scorul final de 2 -0 in favoarea celor de la Dumitresti a fost stabilit de catre Ionut Popa, cel care si-a trecut in cont doua reusite, in minutele 82 si 88.

Victorie cu emotii pentru formatia din Vidra

Una dintre cele mai palpitante partide s-a jucat la Bolotesti, intre Dany Trans Vidra si FCM Adjud. Cu toate ca a dominat cap-coada meciul si s-a jucat cu ocaziile, echipa din Vidra a reusit golul victoriei abia spre finalul intilnirii. Ambitionati de cele trei-patru oportunitati clare avute in primul mitan, printre care si o bara, "portocalii" din Vidra au inceput furtunos repriza secunda, Craciun cu o lovitura de cap trimisa peste si Lupusoara cu un sut putin pe linga, anuntind deschiderea scorului. Contrar cursului jocului, adjudenii au facut 2 "" 0 intr-un interval de doar doua minute, 65 si 67, cind Stoian de la oaspeti a profitat de erorile portarului vidrean, trecindu-si in cont o dubla. Deloc descurajati, fotbalistii de la Vidra au inceput un adebarat asediu la poarta lui FCM Adjud. In minutul 70, Craciun a redus din diferenta dupa o faza confuza, in care mingea a lovit si bara, inainte de a scutura plasa. Egalitatea la 2 fost restabilita in minutul 77, dupa o foglia seca reusita de Dragomirescu. Golul victoriei, care a adus o bucurie de nedescris in rindul spectatorilor veniti de la Vidra sa-si sustina favoritii, a venit cu zece minute inainte de final si a purtat semnatura omului meciului, Andrei Craciun. Acesta a realizat dubla, dupa o faza spectaculoasa in care s-a distrat pur si simplu cu fundasii adversi. Scorul final de 3 - 2 putea fi mult mai mare, foarfeca din ultimele minute a aceluiasi Craciun trecind putin peste transversala. Printre echipierii celor din Vidra s-a numarat si finantatorul formatiei, Daniel Morosanu, care a recunoscut ca "la scorul de 0 "" 2 mi-a stat inima" si spus ca asteapta cu nerabdare sa afle cu cine va da piept in semifinale formatia sa. Meciurile din penultima faza a competitiei vor fi stabilite prin imperechere de catre AJF Vrancea, urmind sa se dispute pe terenul formatiilor mai slab clasate, la finalul acestei saptamini. (Ciprian FANARU)

Rezultate :

SteleleVrancei - Victoria Gologanu 4 "" 1

Victoria Bordeasca - National Golesti 2 "" 5

Vointa Cirligele "" FC Dumitresti 0 "" 2

Dany Trans Vidra "" FCM Adjud 3 "" 2


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.