Sport

Sanse la titularizare pentru Stefan Ciuntu

Ciprian Fânaru
20 iun 2009 627 vizualizări
Fostul focsanean ar putea aparea in echipa Romaniei la meciul de miine contra echipei secunde a Italiei Rugbystul format la Liceul cu Program Sportiv Focsani, Stefan Ciuntu, a fost singurul fost jucator al LPS-ului care a prins lotul condus de tehnicianul Serge Lairle in precedenta etapa a IRB Nations Cup, acesta luind loc pe banca in disputa pierduta de ai nostri contra Frantei A, scor 16 - 20.

La mijlocul acestei saptamini, reprezentativa "frunzei de stejar" a fost la pas de victorie in fata Frantei A. Meciul s-a terminat insa 20 - 16 in favoarea formatiei secunde a cocosului galic, un rezultat meritoriu totusi pentru romani, obtinut in fata unui public entuziasmant. Ciuntu, care evolueaza cel mai des pe postul de aripa, ar putea profita de accidentarea lui Catalin Fercu pentru a-si face aparitia in primul 15 al Romaniei. Ultima etapa a IRB Nations Cup se joaca duminica, 21 iunie. Romania trebuie sa cistige meciul cu Italia A daca vrea sa se claseze pe locul al treilea, Franta A si Scotia A joaca pentru primul loc, in timp ce Uruguay si Rusia se vor infrunta pentru a evita ultima pozitie. O surpriza ar putea fi convocarea pilierului vrincean Dragos Dima pentru intilnirea contra squadrei azzura. Probabil din motive de ordin tactic, rugbystul legitimat la clubul francez Pau nu a jucat pina acum nici un meci la competitia inter-tari gazduita de stadionul Arcul de Triumf din Capitala, desi a fost anuntat ca facind parte din lotul pentru IRB Nations Cup. Meciul "stejarilor" e programat duminica, de la ora 18.00, si va putea fi urmarit pe TVR2. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.