Sport

Fotbalistii sint suparati pe situatia de la echipa

Dan Chiriac
20 iun 2009 712 vizualizări
Jucatorii CSM-ului nu au bani nici sa mearga la piscina, dar ofertele de la alte echipe curg u ieri, acestia au apelat la ajutorul presei pentru a-si stabili situatia

Sedinta Comitetului Director de la CSM Focsani a fost aminata joi si a avut loc vineri, fara a avea prea multe rezultate. Situatia echipei de fotbal CSM Focsani nu este deloc roza, in conditiile in care fotbalistii nu au bani nici macar sa mearga la o piscina din oras, cu atit mai putin citeva zile la mare sau la munte. Jucatorii echipei CSM Focsani s-au intilnit luni seara cu cei din conducerea formatiei, directorul CSM 2007 Focsani, Marian Radulescu, presedintele CSM Focsani, Dan Dumitru, dar si consilierii locali Daniel Gongu si Doina Fodoreanu. Din pacate, in rindurile jucatorilor domneste o stare de incertitudine legata de problemele financiare existente. Desi cei din conducere au incercat sa le explice situatia, jucatorii nu par prea incintati de noile promisiuni. Reunirea echipei este programata pentru data de 29 iunie, dar deocamdata nimeni nu stie ce se doreste in sezonul viitor. Jucatorii nu au bani sa plece in vacanta si sint suparati pentru ca nu vor sa plece de la Focsani, in ciuda altor oferte. Incertitudinea domneste si in ceea ce priveste conducerea tehnica a echipei, dar si a lotului de jucatori care va forma echipa in sezonul viitor. In functie de ce se doreste, jucatorii vor trebui sa se decida daca vor ramine la Focsani, in conditii financiare mai putin avantajoase sau vor pleca la alte echipe. Ieri, acestia au decis sa apeleze la ajutorul presei pentru a trage un semnal de alarma asupra crizei financiare de la formatia de fotbal. Cei mai reprezentativi jucatori au incercat sa se intilneasca cu cei din conducerea clubului CSM 2007 Focsani pentru a lamuri daca exista bani pentru continuarea fenomenului fotbalistic la Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.