Sport

Ionica Serea isi face echipa in Cupa Romaniei

Dan Chiriac
11 iun 2009 784 vizualizări
Zece echipe s-au inscris in faza judeteana a Cupei Romaniei. Ultima echipa care si-a manifestat intentia de a lua parte la competitie este o selectionata a fostilor fotbalisti, condusa de tehnicianul Ionica Serea

Serea va juca in teren alaturi de Vasile Burga, Danut Dumitriu, Raul Cioran sau Marian Dorobantu. Echipa nou alcatuita va juca meciurile din cadrul Cupei Romaniei pe stadionul din Panciu. Serea a primit acceptul presedintelui celor de la FC Panciu, Florin Stoica, ca selectionata respectiva sa evolueze pe stadionul "orasenesc" din Panciu. Aseara, delegatii echipelor inscrise au luat parte la sedinta tehnica de la AJF Vrancea. Printre echipele care si-au manifestat intentia sa ia parte la aceasta competitie sint: FCM Adjud, Victoria Gologanu, Dinamo Tataranu, echipa de juniori republicani de la CSM Focsani, Avintul Jaristea, AS Cimpinenaca, Unirea Pufesti, Vointa Cirligele, FC Dumitresti si selectionata fostilor fotbalisti. Imperecherea echipelor s-a facut in functie de locul in clasament si zona geografica. Echipele mai slab clasate vor juca pe teren propriu, printre acestea aflindu-se formatiile de juniori de la CSM Focsani, selectionata fostilor fotbalistilor, Victoria Gologanu, AS Cimpineanca sau Unirea Pufesti. Pentru a se putea pregati pentru meciul de baraj, formatia FC Dumitresti va juca simbata meciul din cadrul Cupei Romaniei. Pina pe 24 iunie, intrecerea trebuie sa ia sfirsit, cistigatoarea urmind sa ia parte la primul tur din faza nationala. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.