Sport

Cirligele sau Tataranu in play-off?

Dan Chiriac
14 mai 2009 875 vizualizări
Decizia Comisiei de Disciplina din cadrul AJF de a acorda trei puncte la masa verde formatiei din Cirligele a fost atacata de echipa din Tataranu u play-off-ul a fost aminat pina la solutionarea cazului

Marti seara, Comisia de Disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vrancea a decis sa admita contestatia depusa de formatia Vointa Cirligele la partida disputata joia trecuta la Focsani, cu Steaua Focsani. Formatia din Cirligele a cistigat cu 3 - 0 la masa verde. Comisia de Disciplina si-a argumentat decizia prin faptul ca juniorul de la Steaua prezent la sedinta a recunoscut ca nu el a fost pe teren ci un alt jucator, care ar fi evoluat pe carnetul sau. Vointa Cirligele a egalat la puncte pe Dinamo Tataranu, in urma acestui rezultat, dar are avantajul golului marcat in deplasare, in partidele directe, scor 3 - 0 si 1 - 4. Astfel, echipa din Cirligele ar urma sa joace in play-off. Numai ca echipa din Tataranu a contestat decizia Comisiei de Disciplina si a cerut ca speta sa fie analizata azi si de catre Comisia de Apel. Este posibil ca cele doua echipe care se lupta pentru obtinerea locului in play-off sa fie puse fata in fata intr-un meci direct, iar invingatoarea sa ia parte la play-off.

Play-off-ul va incepe dupa solutionarea cazului

Cum de acest verdict depinde numele celei de-a opta echipe calificate in play-off, Asociatia Judeteana de Fotbal a decis sa amine startul fazei finale a campionatului. National Nisprod Golesti, FC Dumitresti, Flacara Urechesti, Vointa Odobesti, Unirea Bolotesti, Foresta Brosteni si FC Marasesti sint cele sapte formatii care vor lua parte la play-off. Dupa cum s-a stabilit la sedinta cu delegatii de la inceputul campionatului, in play-off se va juca dupa sistemul 1 - 3, 2 - 4, din grupe diferite. Astfel, imperecherea in sferturi va fi Vointa Deep Serv Odobesti - Flacara Urechesti, FC Dumitresti - FC Marasesti, National Nisprod Golesti - Foresta Brosteni si Unirea Bolotesti - Vointa Cirligele sau Dinamo Tataranu. Asociatia Judeteana de Fotbal a anuntat ca in play-off nu se va tine cont de cartonasele galbene si rosii, din timpul sezonul regulat si ca echipele nu vor avea obligatia sa aiba junior pe teren. De asemenea, s-a stabilit ca partidele sa aiba loc pe teren neutru. Partidele s-ar putea disputa pe stadionul "Milcovul" din Focsani sau pe terenurile din Golesti, Vulturu, Odobesti, Panciu sau Adjud. Asociatia Judeteana de Fotbal a comunicat ca barajul pentru promovare in Liga a treia va avea loc pe 17 iunie, pe teren neutru. Imperecherea judetelor nu s-a facut pina acum. Cistigatoarea campionatului judetean trebuie anuntata pina pe data de 10 iunie. Echipele participante la play-off au fost instiintate despre faptul ca la barajul de promovare in Liga a treia nu se poate participa decit cu Certificat de Identitate Sportiva (CIS) obtinut de la Ministerul Tineretului si Sportului. Pentru acest document, echipele trebuie sa-si depuna actele din timp, pentru a nu ajunge in situatia de a nu fi primite la meciul de baraj. De altfel, conducatorii fost anuntati despre faptul ca la baraj ar putea ajunge o alta echipa, cu CIS de la MTS, daca invingatoarea Ligii a patra nu va detine un astfel de document. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.