Sport

Pancenii au facut egal la Bacau in urma unui joc de care pe care

Ciprian Fânaru
8 mai 2009 468 vizualizări
Aerostar Bacau - FC Panciu, 1 - 1, ieri, in etapa a 30-a a Ligii a treia u remiza a fost adusa de golul lui Stan din prelungiri

Cea de-a doua echipa vrinceana care evolueaza in Liga a treia, FC Panciu, a remizat, 1 "" 1, in deplasarea de la Bacau contra celor de la Aerostar. Meciul a fost unul echilibrat si destul de spectaculos, in care cele doua formatii si-au vazut de joc si au creat faze interesante. Prima repriza a consemnat o mare ocazie a pancenilor, semnata de Costin, care a tintit bara cu un trasor in minutul 44. Culmea ghinionului, de la aceasta sansa monumentala a pornit un contratac fulger al celor de Aerostar, care au reusit sa inscrie in poarta lui Gordin prin Munteanu. La pauza, in tabara FC Panciu s-au efectuat toate cele patru modificari permise de regulament, un argument in plus ca staff-ul echipei si jucatorii si-au dorit cu adevarat victoria. Fotbalistii antrenati de Ionica Serea au trebuit sa astepte prelungirile pentru a-si semnala prezenta pe tabela de marcaj. In al doilea minut al timpului suplimentar acordat de arbitru, pancenii au exploatat la maximum o faza fixa. Bacauanii au respins o minge venita din corner, aceasta a ajuns la atacantul Predoiu, care a recentrat-o in fata portii, iar Rodinel Stan a inscris din careul mic si a adus o remiza meritata pentru trupa lui Serea. Tinind cont ca si in dreptul lui Aerostar a fost trecuta o bara, scorul final este unul corect pentru modul in care s-au desfasurat "ostilitatile". "A fost un meci frumos, cu ocazii destule, in care ambele formatii au atacat si si-au dorit victoria. Rezultatul final este asadar unul echitabil", ne-a spus dupa incheierea partidei Raul Cioran, delegatul echipei din Panciu. Pentru FC Panciu au evoluat Lazar (46 Lazar) "" Stanciu, Parlac (46 Voinea), Calin, Chivu (R. Stan) "" Balanescu (Dutu), Cioran, Bira, Mocanu "" Predoiu, Costin. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.