Sport

La handbal ne merge bine

Ciprian Fânaru
4 mai 2009 1417 vizualizări
LPS Piatra Neamt - CSM 2007 Focsani 23 - 33 (15 - 10)

Echipa de handbal seniori CSM 2007 Focsani s-a impus fara probleme in partida din deplasare contra nemtenilor, din cadrul returului campionatului national de sala. "Am condus permanent, am jucat bine, gazdele au o formatie mai tinara, nu foarte experimentata si nu s-a pus decit problema scorului", ne-a declarat tehnicianul Lucian Tucan. Pentru focsaneni au evoluat Viorel Ciubotaru, Constantin Rusu, Marius Closca - portari, Marius Negrea, Robert Popa (6 goluri), Petrica Vasilache (1), Ionut Gheorghe, Marian Stan (6), Iulian Neata (3), Razvan Anca (2), Iulica Barbu, Gabriel Maftei (7), Radu Costache (8) si Vasile Radu "" jucatori de cimp. Urmatoarea partida a handbalistilor antrenati de Lucian Tucan este programata in devans, miercuri, cu incepere de la ora 17.30, in deplasare cu HC Vaslui.

Junioarele III sint calificate la turneul semifinal

Handbalistele junioare III de la LPS Focsani s-au calificat pentru turneul semifinal rezervat acestei categorii de virsta, dupa partidele sustinute pe teren propriu la ultimul turneu din sezonul regulat. Elevele Doinei Ene au pierdut meciul inaugural, 12 "" 16 cu LPS Piatra Neamt si la sase goluri diferenta pe cel contra LPS Roman. Succesele incintatoare cu CSS Bacau, 23 "" 13, si cel impotriva CSS Tg. Neamt, 19 "" 12, au adus zestrea de puncte, 25, necesara calificarii. "Important este ca am jucat bine si mergem mai departe la turneul semifinal", a concluzionat si antrenoarea Doina Ene. Lotul junioarelor e format din Cristina Enache, Cristina Movileanu, Ana Draghici, Violeta Pavaloiu, Bianca Prodan, Andreea Avram, Raluca Diaconescu, Oana Mocanu, Iuliana Avram, Alina Bogzeanu, Georgiana Dragu, Laura Petrea, Madalina Dita, Cristina Perjaru, Adina Grigoras, Andreea Olteanu si Ana Maria Monea.

Juniorii adjudeni, calificare importanta la turneul final

O performanta deosebita au reusit si componentii formatiei de juniori III de la CSS Adjud, care s-au calificat la turneul final, dupa meciurile pe muchie de cutit jucate la Sf. Gheorghe. Desi au pierdut meciul inaugural in fata gazdelor de la Grupul Scolar Kos Karoly, scor 26 "" 34 (11 "" 14), tinerii handbalisti vrinceni au zdrobit formatia LPS Nadia Comaneci Onesti cu 41 "" 24 ( 15 "" 12) si au dat piept in meciul decisiv cu Grupul Scolar 1 Mai Ploiesti. Adjudenii au cistigat la limita, 24 "" 23, in urma unui meci strins, cu dese rasturnari de scor. "Rezultatul este unul extraordinar si cu atit mai valoros cu cit sapte jucatori din actuala echipa vor evolua si anul viitor la aceasta categorie de virsta. Felicit intreaga formatie, pentru ca succesul e unul colectiv, si subliniez ca in aceste intilniri ne-am reconfirmat valoarea si chiar ne-am autodepasit. Performanta e mare si deoarece Adjudul e cel mai mic oras prezent la un asemenea nivel", ne-a declarat Emil Dumitru, antrenorul de la CSS Adjud. Lotul calificat la turneul final e compus din Ungureanu, Apostu, Enache, Petrea, Cojocaru, Stoian, Secara, Stoica, Bejan, Darie, Grigore, Chiper si Popa. Intr-o locatie care va stabilita ulterior, adjudenii vor infrunta luna aceasta echipele Extrem Baia Mare, U Transilvania Cluj-Napoca si LPS Piatra Neamt pentru o medalie nationala. (Ciprian FANARU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.