Sport

Stelistii vrinceni merg sa vada pe viu Steaua - Dinamo

Ciprian Fânaru
2 mai 2009 683 vizualizări
Fan Club Steaua Marasesti organizeaza deplasarea la meciul de fotbal dintre formatiile Steaua si Dinamo din data de 9 mai 2009

Derby al fotbalului romanesc, meciul va conta pentru etapa cu numarul 30 a editiei de campionat 2008/2009. Inscrierile se pot face pina pe 3 mai, la numarul de telefon 0720/263792, ID-ul de Y! messenger fanclubmarasesti sau la adresa de e-mail office@fcsteauamarasesti.info. "Veniti sa traim impreuna fenomenul Steaua, sa aclamam echipa la bine si la rau, sa ne bucuram si sa suferim odata cu ea, sa o sustinem cu toata forta, puterea si dragostea noastra. Au nevoie de noi si noi de ei! Vrem sa ne exprimam sentimentele pentru echipa noastra mult iubita si nu ura fata de celelalte echipe din campionat", suna indemnul fairplay al presedintelui Fan Club Steaua Marasesti, Catalin Mihalcea. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.