Sport

Umilinta in fata unei echipe aflate in hora retrogradarii

Ciprian Fânaru
2 mai 2009 877 vizualizări
CSM Focsani - Cetatea Tirgu Neamt, 1 - 3 (0 - 2), ieri in etapa a 28-a a Ligii a treia u echipa fanion a facut unul dintre cele mai proaste meciuri din ultimii ani

Fara presiunea obiectivului si fara aportul capitanului Octavian Bucataru, suspendat, echipa de fotbal seniori CSM Focsani a pierdut in urma unui meci mai mult decit dezamagitor. Meciul a inceput cu ocazia oaspetilor din minutul 11, cind Zavate a prins un sut inselator care i-a dat emotii portarului Oprea, la fel ca o minge din corner, doua minute mai tirziu. Evolutia portarului a fost ezitanta, acesta scapind de citeva ori balonul din brate in stilul Zapata si "reusind" sa ia galben dupa o interventie riscanta in tusa. Deschiderea scorului a venit repede, in minutul 16, cind atacantul Patrichi a inscris cu capul dupa o centrare de pe stinga rezultata dintr-o iesire gresita la offside a fundasilor focsaneni. Ocaziile din dreptul vrincenilor au fost putine. Mai intii, arbitrul iesean Butnaru n-a vazut un hent in careul de 16 metri al nemtenilor, care ar fi insemnat lovitura de pedeapsa si cel mai probabil egalitate pe tabela, iar Andries a sutat bine din lovitura libera direct pe poarta, dar goalkeeperul Condur a scos in out. Moise a trimis din lovitura libera un balon care a survolat careul si a trecut putin pe linga vinclu in minutul 40. De inscris, a inscris insa tot Cetatea. Cu doua minute inainte de pauza, gafeurul de serviciu Oprea a scapat in fata o minge usoara, iar mijlocasul Chiriac a trimis fara probleme in plasa din 10 metri.


Golul de onoare a venit in prelungiri


Mitanul secund l-a gasit in teren si pe experimentatul Toma, care a preluat si banderola de capitan de la Craciun. Acesta a fost insa singurul jucator care a pus suflet si a incercat sa impulsioneze ofensiva CSM-ului, insuficient pentru a schimba soarta partidei. 0 "" 3 s-a facut in minutul 50, cind inaltul Cucos a sutat la coltul lung, dupa erori in lant ale defensivei focsanene. Din pacate, tehnicianul Bancila nu s-a dovedit inspirat nici in alcatuirea primului 11, nici la modificarile efectuate. Micuta galerie prezenta la joc i-a cerut chiar demisia la un moment dat si l-a "trimis" la Galati. Pe fondul dominarii oaspetilor, fotbalistii lui Bancila au mai avut citeva zvicniri in repriza secunda. In minutul 65, Toma a reusit sa marcheze cu semifoarfeca din interiorul careului mic, dar golul i-a fost anulat pe motiv de offside. Covaci a sutat pe linga in pozitie de "unu la unu" cu portarul advers trei minute mai tirziu, iar Afloarei de la vizitatori a trimis peste in minutul 81. In acelasi minut, Andries a sutat razant cu poarta, oportunitate ce avea sa anunte marcarea golului de onoare. 1 "" 3 s-a facut in cel de-al treilea minut al prelungirilor, cind juniorul Moise a transformat cu singe rece un penalty corect acordat de arbitrul Butnaru. Pe o vreme mohorita, putinii spectatori care s-au incumetat sa vina la stadion au avut parte si de momente ceva mai vesele. Unul dintre acestea a fost oferit de intrarea pe gazon a citorva ciini comunitari, in timp ce privirile microbistilor s-au indreptat si catre micuta asistenta Alina Trif din Iasi. Infringere usturatoare asadar, fara drept de apel, in fata Cetatii Tg. Neamt, care a luat de la Focsani trei puncte uriase, sprijin in lupta pentru salvarea de la retrogradare. (Ciprian FANARU)

CASETA

CSM Focsani - Cetatea Tg. Neamt

Stadion: "Milcovul" Spectatori: 200

Au marcat: Moise (90^3) / Patrichi (16), Chiriac (43), Cucos (50)

Cartonase galbene: Constantinescu (4), Curteanu (30), Oprea (34)/ Gh. Viorel (29), Bocanet (64)

Arbitri: Romeo Butnaru, Stefan Tudorache, Alina Trif (toti Iasi)

Rezerva: Valentin Lungu (Iasi)

Observator: Viorel Ilie (Bucuresti)

CSM Focsani: Oprea "" Dumitriu, Craciun, Toader, Sararu (60 Radu ) "" Moise, Curteanu (46 Toma ), Constantinescu, Ungureanu (75 Dima)"" Covaci, Andries

Antrenor: Damian Bancila

Cetatea Tg. Neamt : Condur - Badarau, Zavate, Eudean, Croitoriu -Chiriac, Afloarei (85 Harja), Gh.Viorel, Bocanet - Cucos, Patrichi (76 Petrescu)

Antrenor: Vasile Marculet


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.