Sport

Revenire spectaculoasa in doar sapte minute

Dan Chiriac
29 apr 2009 620 vizualizări
Desi condusi cu 16 puncte la sapte minute inainte de final, jucatorii pitesteni au cistigat intr-un final spectaculos

Ieri a debutat la Sala Polivalenta din Focsani al doilea turneu semifinal al campionatului national de tineret U 20 la baschet masculin. La intreceri au luat parte echipele LPS Pitesti, CSS 4 Bucuresti, Phoenix Galati si CSS CSM Focsani. Dupa primul turneu de la Pitesti, echipa CSS CSM Focsani are trei infringeri si nu are sanse sa ajunga la turneul final. In partidele de la Focsani, elevii antrenorilor Mircea Petrisor si Mihai Petrut vor incerca sa faca o figura frumoasa si chiar sa obtina o victorie. Lupta pentru calificare se va da intre celelalte trei echipe. "La aceasta categorie de virsta ne-am indeplinit obiectivul prin calificarea la turneul semifinal. Desi este un campionat de tineret, cu jucatori de pina la 20 de ani, noi jucam cu baschetbalisti de 17 sau 18 ani", ne-a spus antrenorul Mihai Petrut. CSS 4 Bucuresti are trei victorii in acest moment si mai are nevoie doar de un succes in fata focsanenilor pentru a merge la turneul final. Primul joc al zilei de ieri a opus echipele care se vor califica la turneul final. LPS Pitesti a cistigat cu 82 - 79 in fata celor de la CSS 4 Bucuresti si se va alatura celor din Capitala la faza finala. Meciul a fost unul spectaculos, incheiat cu o rasturnare neasteptata de scor. Bucurestenii au condus pe tot parcursul meciului, iar cu sapte minute inainte de final conduceau cu 68 - 52. Totul parea decis, numai ca pitestenii au reusit o revenire de senzatie. Au marcat sase cosuri consecutive de trei puncte, ultimul chiar de la 12 metri. Pitestenii au preluat conducerea cu 79 - 73, cu doua minute inainte de final, dar cei din Capitala au egalat din nou la 79. Cosul victoriei, urmat de o aruncare suplimentara, a fost reusit de pitesteni cu 30 de secunde inaintea finalului. Ultimul atac al meciului s-a incheiat cu o aruncare nereusita de trei puncte venita de la bucuresteni. In al doilea meci al zilei, CSS CSM Focsani a intilnit pe Phoenix Galati. (Dan CHIRIAC)

Ieri s-au disputat partidele:

CSS CSM Focsani - Phoenix Galati 56 - 96

LPS Pitesti - CSS 4 Bucuresti 82 - 79

Azi se disputa partidele:

Orele 10.00: CSS Focasni - LPS Pitesti

Orele 11.30: Phoenix Galati - CSS 4 Bucuresti

Orele 14.00: CSS Focsani - CSS 4 Bucuresti

Orele 15.30: Phoenix Galati - LPS Pitesti




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.