Sport

Vintul a decis meciul

Dan Chiriac
17 apr 2009 637 vizualizări
LPS Focsani - Gens Cluj 11 - 26 (6 - 0), ieri in cadrul campionatului national de juniori Echipa de rugby U19 a clubului LPS Focsani a pierdut ieri dimineata in meciul disputat contra formatiei Gens Cluj, cu scorul de 26 -11. Partida de pe Tineretului a fost influentata de vintul puternic, care a impartit dominarea intre cele doua echipe, in cele doua reprize.

Avind vintul de partea lor, focsanenii i-au impins in prima repriza pe clujeni in treimea proprie, dar nu au reusit sa marcheze nici un eseu. Focsanenii au condus cu 6 - 0, la pauza, dupa doua lovituri de pedeapsa. Elevii lui Ion Viorel au ratat alte doua lovituri de pedeapsa, care ar fi putut majora diferenta. Clujenii nu au contat practic in prima repriza, acestia raminind si fara unul dintre jucatori, dus cu ambulanta la spital, dupa ce si-a rupt o mina. Clujenii au revenit pe tabela, in repriza a doua si au preluat conducerea cu 7 -6, dupa un eseu transformat. Focsanenii au avut puterea sa marcheze un eseu si sa mai conduca odata, cu 11 - 7. De aici a urmat o dominare clara a clujenilor, care au marcat inca trei eseuri, dintre care doua le-au si transformat. La final, scorul a fost de 26 - 11 pentru Gens Cluj. LPS Focsani ramine pe ultimul loc al Superligii, intr-un an competitional care se va incheia dupa sase ani fara califcarea intre primele patru echipe din tara. Un alt focsanean implicat in bataia de la Dinamo - Farul, Stefan Ciuntu, a fost suspendat de Comisia de Disciplina din cadrul FRR pentru 5 etape si amendat cu 500 de lei. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.