Sport

Patru absenti in jocul cu Ceahlaul

Dan Chiriac
7 apr 2009 690 vizualizări
CSM Focsani - Ceahlaul II Piatra Neamt si Willy Bacau - FC Panciu, azi, orele 17.00, in etapa a 24-a a Ligii a treia

Dupa infringerea suferita la Galati, CSM Focsani se intoarce in fata propriilor spectatori, urmind a intilni echipa aflata pe locul 17. In aparenta ar trebui sa fie un meci usor, pe care focsanenii sa-l cistige la pas. Numai ca antrenorul Damian Bancila nu va putea conta pe serviciile a patru jucatori. Ambii fundasi centrali sint indisponibili, Craciun avind patru cartonase galbene, iar Toader fiind accidentat dupa jocul de la Galati. Nici capitanul echipei, Octavian Bucataru, si atacantul Marian Covaci nu vor fi pe teren, acestia fiind accidentati. Mai mult, fiindca are mina in ghips Covaci va lipsi cel putin doua sptamini. In aceste conditii, Bancila ar putea trimite in teren pe Ivanciu - Nistoroiu, Radu, Constantinescu, Sararu - Toma, Curteanu, Ungurianu, Moise - Botezatu, Andries. Oaspetii au nevoie de puncte pentru a putea ajunge in clasament pe cei de la Raraul Cimpulung si astfel sa evite retrogradarea. Cealalta echipa vrinceana, FC Panciu, nu va avea o misiune prea usoara in deplasare, la Bacau. In tur, pancenii au condus cu 1 - 0, dar s-au vazut egalati in ultimele minute. Dupa infringerea din etapa trecuta, 1 - 2 pe teren propriu cu Poli 2 Iasi, elevii lui Serea isi doresc sa se intoarca cu cel putin un punct din aceasta deplasare. Serea ar putea incepe jocul cu Gordin- Parlac, Stefan, R. Stan, Chivu - Ungureanu, Balanescu, Cioran, Mocanu - Costin, Dobrescu. Tot azi, in seria intiI, are loc la Suceava o interesanta partida intre echipa locala Rapid CFR si Otelul II Galati. Meciul va fi condus de o brigada focsaneana cu Alin Samoila la centru. O eventuala infringere a galatenilor ar putea sa dea o sansa nesperata CSM-ului pentru reintrarea in lupta pentru locul doi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.