Sport

Ziarul de Vrancea, locul trei la Cupa Presei

Ciprian Fânaru
31 mar 2009 589 vizualizări
Competitia a revenit combinatei Sportul de Vrancea - Atlas TV u pentru Atlas Tv a jucat si arbitrul Marius Martis

Duminica seara s-au desfasurat semifinalele si finalele din cadrul Cupei Presei la futsal, editia 2009. Dupa ce in prima zi a competitiei echipele Focus TV "" Sansa si Corect au fost eliminate, au urmat meciurile contind pentru semifinale. In prima dintre acestea, Monitorul a dispus de cei de la Realitatea, cu 7"" 2. In cea de-a doua, echipa Ziarul de Vrancea "" Jurnal de Gherila a dat piept cu cei de la Atlas TV "" Sportul de Vrancea. Formatia noastra a ratat o sumedenie de ocazii, unele dintre acestea rarisime, astfel ca la pauza tabela indica un nemeritat 0 "" 1. Beneficiind si de aportul arbitrului de prima liga Marius Martis, a carui conditie fizica a facut diferenta, cei de la Atlas au avut o repriza secunda in care au taxat fiecare eroare defensiva, impunindu-se in final cu 5 -1, desi soarta meciului s-a decis abia in ultimele cinci minute. Unicul gol al combinatei a fost reusit de Dan Chiriac. Ziarul de Vrancea si-a demonstrat insa forta, a invins in finala mica Realitatea TV cu scorul de 6 "" 4 si a ocupat un meritoriu loc trei. Golurile noastre au fost reusite de Sebastian Oancea - 2, Cornel Gheoca - 2 si Dan Chiriac - 2. Finala mare a insemnat o infruntare intre Monitorul si Atlas- Sportul de Vrancea, incheiata cu un 7 "" 3 in favoarea celor din urma. Competitia a fost organizata de Directia pentru Tineret si Sport si Asociatia Judeteana de Fotbal. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.