Sport

Trei rugbysti focsaneni au jucat in victoria contra Germaniei

Ciprian Fânaru
17 feb 2009 569 vizualizări
Nationala de rugby seniori a Romaniei a obtinut a doua victorie in Cupa Europeana a Natiunilor (CEN), 22-0, impotriva selectionatei similare a Germaniei.

Fostul rugbyst de la LPS Focsani, Stefan Ciuntu, a inceput partida ca titular pe postul de aripa, fiind inlocuit in repriza a doua de un alt fost focsanean, Ionut Botezatu, care a debutat astfel in nationala "frunzei de stejar". Pe finalul meciului, in reprezentativa Romaniei a intrat in teren si Andrei Gorcioaia, care l-a inlocuit pe Corodeanu. Formatia noastra a marcat trei eseuri spectaculoase si, cu toate ca scorul pauzei era doar 7-0 in favoarea noastra, la final tabela a aratat un concludent 22-0. In urma acestui rezultat, "stejarii" se claseaza pe primul loc al clasamentului, cu doua victorii din doua jocuri. Romania va disputa urmatorul meci in CEN pe 28 februarie, contra Rusiei, pe stadionul Arcul de Triumf din Bucuresti. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.