Sport

Real si Soveja se lupta pentru calificarea in semifinale

Dan Chiriac
17 feb 2009 706 vizualizări
Lupta pentru calificarea in semifinale Cupei Fairplay la minifotbal se incinge, mai ales dupa infringerea suferita de cei de la Real Focsani Brosteni in fata celor de la Trust LF.

Echipa Real, vazuta ca mare favorita a intrecerii, are acum noua puncte si va mai juca in ultimele doua etape cu Deep Serv si Soveja. Pentru a fi siguri de calificare, cei de la Real au nevoie de victorie in jocul cu Soveja, conditii in care vor acumula 12 puncte si nu vor mai putea fi depasiti de cei de la Extrem Orient, care pot acumula maxim 12 puncte. La egalitate de puncte, cei de la Real au avantajul victoriilor directe. In aceste conditii se pare ca jocul dintre Real si Soveja a ramas singurul care va mai putea schimba situatia primelor patru clasate. Un rezultat de egalitate i-ar ajuta pe cei de la Extrem Orient, care astfel ar reintra in lupta pentru locul patru. Nici Steaua, Deep Serv sau Trust LF nu sint sigure de calificare, mai avind nevoie de cel putin un punct in ultimele doua etape. Duminica seara, Deep Serv a trecut la pas, scor 7 "" 3, de cei de la Amicii, care anul acesta a fost dezamagirea turneului. Nici ultimul meci al zilei nu a avut prea mult istoric. Steaua a trecut cu 8 - 3 de Soveja si a revenit pe primul loc in clasament. Extrem Orient a obtinut trei puncte la masa verde dupa ce Unirea Bolotesti a fost exclusa din turneu. Etapa a sasea va avea loc la sfirsitul acestei saptamini. Organizatorii urmeaza sa stabileasca daca jocurile au loc simbata sau duminica. (Dan CHIRIAC)

Rezultate:

Real - Trust LF 1 - 6

Amicii "" Deep Serv 3 - 7

Steaua "" Soveja 8 - 3

Extrem Orient "" Unirea Bolotesti 3 "" 0

Clasament

1. Steaua 12p 25 "" 15

2. Trust LF11p 19 "" 7

3. Deep Serv 11p 22 "" 14

4. Real 9p 14 "" 15

5. Soveja 7p 17-18

6. Extrem 6p 14-17

7. Amicii 1p 8-18

8. Bolotesti 0p 0 "" 15


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.