Sport

Amicale pentru echipele vrincene

Dan Chiriac
14 feb 2009 704 vizualizări
CSM 2007 Focsani - Energia Vulturu, azi, de la orele 11,00, pe stadionul Milcovul 2 u FC Panciu joaca la aceeasi ora un amical cu Petrolul Berca, pe terenul sintetic din Buzau

Cele doua echipe vrincene din Liga a treia vor juca azi noi partide de pregatire. CSM Focsani va intilni de la orele 11.00 pe Energia Vulturu, intr-un meci ce va avea loc pe stadionul "Milcovul 2". Adversara a fost aleasa special, pentru ca o parte dintre componentii echipei focsanene sint plecati in Banat pentru partidele de futsal. Astfel, antrenorul Damian Bancila a hotarit sa gaseasca un adversar mai slab cotat pentru a-si putea testa si jucatorii tineri. Pentru acestia va fi ultima psoibilitate sa-l impresioneze pe principalul focsanenilor, care a anuntat ca va stabili in aceste zile si lotul pe care se va baza in returul de campionat. Printre cei care nu vor evolua azi se afla Ivanciu, Toader, Bucataru, Curteanu, Sararu sau Covaci, adica sase dintre posibilii titular din retur. De cealalta parte, echipa din Vulturu se afla abia la inceputul perioadei de pregatire. Dupa ce au pierdut saptamina trecuta jocul cu CS Faurei, scor 0 "" 5, echipa pregatita de Costel Stanciu isi doreste o evolutie mult mai buna in partida de azi si, de ce nu, un rezultat cit mai strins sau un egal. Un posibil "11" al focsanenilor ar putea arata astfel: Oprea "" Nistoroiu, Radu, Craciun, Dima "" Toma, Constantinescu, Moise, Ungurianu "" Andries, Botezatu. Duminica, de la orele 11.00, Energia Vulturu va juca o alta partida de pregatire, pe teren propriu, cu FC Dumitresti. Tot azi, de la orele 11.00, pe terenul sintetic de la Buzau are loc revansa partidei dintre FC Panciu si Petrolul Berca. Miercuri, la Panciu, vrincenii au invins cu 4 "" 1 dupa un meci dominat clar. Cele doua echipe sint vecine de clasament in Liga a treia si incearca sa se pregateasca cit mai bine pentru returul care va debuta peste mai putin de doua saptamini. Meciul are loc la Buzau, pe terenul sintetic, pentru ca, din cauza vremii nefavorabile, foarte putine terenuri din judetul Buzau pot gazdui partide de fotbal, in acest moment. Antrenorul Ionica Serea ar putea incepe jocul de azi cu urmatoarea echipa: Lazar "" Parlac, Stan, Calin, Chivu "" Ungureanu, Dutu, Balanescu, Mocanu "" Costin, Predoiu. Pina acum, in partidele de pregatire, cele doua echipe vrincene au inregistrat urmatoarele rezultate: FC Panciu: 2 "" 1 cu Cetate Suceava, 3 "" 1 cu Aerostar Bacau, 4 "" 1 cu Petrolul Berca, 2 "" 2 cu CS Gura Humorului, 0 "" 5 cu Universitatea Cluj si 0 "" 1 cu FCM Bacau. CSM Focsani: 2 "" 0 cu Otelul II Galati, 2 "" 4 cu CF Braila, 0 - 2 cu FCM Bacau si 1 "" 0 cu Petrolul Berca. Ultimul amical al echipelor vrincene va avea loc saptamina viitoare, cind CSM Focsani se va deplasa la Galti, pentru partida cu Politehnica, in timp ce FC Panciu va juca cel mai probabil cu o echipa bacauana, ce va fi aleasa intre Aerostar sau Willy. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.