Sport

Victorie in fata vecinei de clasament

Dan Chiriac
9 feb 2009 743 vizualizări
Aerostar Bacau - FC Panciu 1 - 3 (1 -2), intr-o partida de pregatire jucata pe terenul unitatii de aviatie din Bacau

FC Panciu a cistigat la pas partida de pregatire jucata simbata dimineata pe stadionul unitatii militare din Bacau. Adversara vrincenilor a fost echipa Aerostar Bacau, care a renuntat la vedetele pe care le-a avaut in turul campioantului si a apelat la jucatorii din campionatul trecut. Pancenii au inceput foarte bine partida si au deschis scorul inca din secunda 35. Costin a luat o actiune pe cont propriu, a centrat in fata portii iar Mocanu a pus capul pentru 1 - 0. Avantajul vrincenilor a durat pina in minutul 13, cind Munteanu a reusit sa egaleze, dupa o faza colectiva de atac. Jucatorii lui Ionica Serea au dominat jocul si au ratat mai multe ocazii de poarta inainte de a prelua avantajul in finalul primei reprize. In minutul 40, Dutu l-a deschis in adincime pe Dobrescu care a scapat singur cu portarul advers si a marcat cu un sut plasat. La pauza a fost 2 "" 1 pentru FC Panciu. Dupa reluare, antrenorul Ionica Serea a facut mai multe schimbari, iar jocul a curs mai mult la mijlocul terenului. Golul trei al pancenilor a venit in minutul 83, cind Calin a miscat usor mingea, la o lovitura libera, iar Predoiu a trimis o "bomba" in plasa portii adverse. FC Panciu a sustinut pina acum cinci partide de pregatire, inregistrind urmatoarele rezultate: 2 "" 1 cu Cetate Suceava, 3 "" 1 cu Aerostar Bacau, 2 "" 2 cu CS Gura Humorului, 0 "" 5 cu Universitatea Cluj si 0 "" 1 cu FCM Bacau. Ionica Serea a jucat cu Lazar "" Parlac (46 Voinea), Calin, Stan, Chivu (46 Cl. Mihai) "" Ungureanu (63 Bira "" 75 Ionescu), Cioran (46 Chiorpec), Dutu (46 Balanescu), Mocanu (46 Stoian) "" Costin, Dobrescu (46 Predoiu). Alexandru Balanescu este ultima achizitie a echipei din Panciu, jucatorul venind de la Poli Iasi. Aerostar Bacau a replicat cu: Ursachi - Varea, Adascalitei, Parfene, Ghioc - Gindulescu, Hapiuc, Dragut - Boghian - Dutciuc, Munteanu. Au mai jucat: Satko, Bitiusca, Carp, Menghia si Mihalache. Miine, echipa din Panciu va juca o noua partida de pregatire, pe teren propriu, cu Dunarea Calarasi. Ora de incepere a jocului urmeaza a fi stabilita azi. Simbata si miercurea viitoare, FC Panciu va juca o dubla cu Petrolul Berca. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.