Sport

Baschetbalistii au pierdut in fata Stelei

Dan Chiriac
26 ian 2009 748 vizualizări
CSS Olimp Focsani - Steaua Bucuresti, 64 - 111, in prima etapa a returului Diviziei B

Formatia de baschet masculin CSS Olimp Focsani a pierdut simbata fara drept de apel in fata echipei Steaua Bucuresti, scor 64 "" 111. Tinerii baschetbalisti vrinceni s-au tinut bine in debutul partidei, dind impresia ca pot tine pasul cit de cit cu adversarii lor mult mai bine cotati. Lipsa de experienta la cel mai inalt nivel a cauzat insa pierderea prea usoara a multe mingi, in timp ce aruncarile imprecise au tras si ele in jos evolutia sportivilor focsaneni. Steaua a aratat in schimb ca o formatie bine inchegata care pe buna dreptate isi propune promovarea in prima divizie, ratind foarte rar si etalind combinatii precise care au destabilizat neexperimentata noastra echipa. Scorul primului sfert a fost 26-12, iar pauza mare s-a terminat cu un descurajator 49-26. Focsaniul a inceput mai bine dupa pauza mare, dar concentrarea sporita la aruncarile de doua si trei puncte n-a adus micsorarea diferentei de scor, bucurestenii conducind cu 80-45 dupa trei sferturi scurse din joc. Finalul partidei a adus o detasare si mai mare a oaspetilor, care au profitat la maximum de toate contraatacurile pentru a incheia partida cu un avantaj de 47 de puncte, tabela indicind la sfirsit un sec 111-64 in favoarea ros-albastrilor. Stelistii se mentin astfel pe primul loc in clasament, in timp ce focsanenii, care au in componenta multi juniori, ramin pe ultima pozitie a clasamentului, cu 9 puncte acumulate. Iata componenta celor doua formatii : CSS Olimp Focsani "" Petrisor, Pintilie, Raileanu, Ponea, Epure, Mateiu, Cornateanu, Dinca (cpt.), Toma, Stavarache; antrenor "" Mircea Petrisor; Steaua "" Socolov, Stoican, Stan, Tanasa, Popescu, Stancut, Badila, Gutoaia, Minea (cpt.), Zamfirescu, Talaba; antrenor - Stan Cernat. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.