Sport

Amicale la futsal si fotbal

Dan Chiriac
24 ian 2009 989 vizualizări
CSM Focsani si FC Panciu vor juca partide de pregatire la acest sfirsit de saptamina

Cele doua echipe vrincene din Liga a treia vor juca la acest sfirsit de saptamina doua partide amicale. CSM Focsani se pregateste in statiunea prahoveana Cheia, iar jucatorii de la futsal vor merge azi la Brasov pentru un joc de pregatire. Adversara focsanenilor va fi formatia Design Brasov, cu care focsanenii s-au intilnit si in campionat. Dupa 5 "" 5 la Brasov, focsanenii au pierdut dramatic, cu 3 - 5, meciul jucat pe teren propriu. Ambele echipe vor juca in play-out-ul Ligii intii si vor incerca sa evite retrogradarea. Ceilalti fotbalisti de la CSM Focsani, care nu fac parte din echipa de futsal, vor ramine la Cheia, unde se vor pregati sub comanda antrenorilor Damian Bancila si Aurel Pastia. Imediat dupa jocul de la Brasov, jucatorii de la sala vor reveni la Cheia. Distanta dintre Cheia si Brasov este foarte mica, lucru care a permis disputarea acestui joc. Echipa de fotbal nu va sustine partide de pregatire la Cheia. Fotbalistii vor juca amicale dupa cantonament. Adversarele focsanenilor vor fi: 31 ianuarie, orele 11.00, stadionul "Milcovul" Otelul 2 Galati, 4 februarie, orele 11.00, in deplasare cu CF Braila, 7 februarie, acasa cu Petrolul Berca, 11 februarie acasa cu FCM Bacau, 14 februarie acasa cu Dunarea Galati, 17 februarie deplasare cu Politehnica Galati. In schimb, FC Panciu a decis sa dispute mai multe partide de pregatire in cantonamentul de la Gura Humorului. Adversara de miine a pancenilor va fi o formatie din zona. Este posibil insa ca amicalul sa fie anulat, in conditiile in care terenurile din judetul Suceava sint impracticabile, dupa incalzirea brusca a vremii. De altfel, Cetate Suceava, una dintre posibile adversare ale pancenilor, a ales sa plece la Tg. Neamt sa joace un amical cu Dunarea Giurgiu. In aceste conditii printre adversarele de azi ale echipei lui Ionica Serea s-ar putea afla CS Gura Humorului sau Avintul Frasin. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.