Sport

Patru sportive inscrise la turneul de tenis feminin din Focsani

Dan Chiriac
16 ian 2009 832 vizualizări
Turneul este dotat cu premii de 10.000 de dolari

Patru sportive s-au inscris deja la turneul de tenis feminin care va avea loc la inceputul lunii februarie, in Focsani. Acestea au confirmat organizatorului, Dan Lupu, prezenta la turneu, dar vor trebui sa trimita si confirmarea scrisa, prin e-mail, la adresa clubului CSM 2007 Focsani. "Pina acum si-au anuntat prezenta Andrea Nitu "" vicecampioana nationala, braileanca Cristina Danaila - medaliata cu bronz la nationale, Sabina Lupu, din Galati si focsaneanca Madalina Lupu. Turneul este rezervat categoriei open, la start putind lua parte sportive cu virste intre 15 si 30 de ani", a mentionat antrenorul Dan Lupu, de la CSM 2007 Focsani. Acesta spune ca a reusit sa rezolve si problema salilor in care va avea primul turneu feminin ce se disputa in Focsani. "Sala oficiala va fi cea de la Scoala «Ioan Basgan», unde se vor disputa partidele turneului. Ca sala de rezerva si pentru efectuarea de antrenamente am optat pentru sala de la Colegiul National «Unirea»", a mai adaugat Dan Lupu. Pentru completarea turneului principal se asteapta inscrieri in continuare. Termenul limita de inscriere la competitie este 25 ianuarie, iar sedinta tehnica se va desfasura pe 1 februarie, de la orele 12.00. Taxa de participare la turneu va fi de 50 de lei. Premiile in bani se vor acorda in baza grilei de premiere a turneelor ITF de 10.000 dolari. Astfel, pentru turul 1 se acorda 98 lei, turul 2 (sferturi) -196 lei, semifinala -245 lei, finala -490 lei, cistigatoare turneu-980 lei. Premiile totale vor fi de 3.038 lei pentru tabloul principal de 16 jucatoare sau 2.548 lei pentru tablou MASTERS. Premiile urmeaza a fi impozitate cu 16%. Sportivele interesate sa se inscrie la concurs pot lua legatura cu Dan Lupu, la telefon 0745.630.158, la numarul de fax 0237/231.483 sau la adresa de email csmfocsani2007@yahoo.com. Turneul va fi organizat de Clubul Sportiv Municipal Focsani 2007, aflat in subordinea Consiliului Local. Partidele se vor desfasura in perioada 1- 4 februarie. In functie de numarul de sportive inscrise se va juca sistem eliminatoriu, respectiv tablou de 16 jucatoare sau sistem mixt, cu grupe. Partidele se vor juca dupa sistemul cea mai buna din trei seturi. Mingile de joc vor fi identice cu cele de la primul turneu de mare Slem al anului, care va avea loc peste 12 zile in Australia. Wilson Australian Open este denumirea mingilor cu care se va juca la turneul focsanean. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.