Sport

Dorinel Popa dat afara de la Buzau

Dan Chiriac
14 ian 2009 799 vizualizări
Fotbalistul focsanean Dorinel Popa a fost exclus din lotul echipei Gloria Buzau si nu va mai lua parte la antrenamentele primei formatii.

"Este liber sa-si caute alta echipa sau va juca la Gloria Buzau II, in liga a patra", au spus conducatorii buzoieni. Dorinel Popa a jucat in ultimii ani la Buzau, dupa transferul sau de la CSM Focsani. Dupa ce a promovat in prima liga cu Gloria, Popa a pierdut locul de titular, avind doar aparitii sporadice in echipa. In turul acestui campionat, Dorinel Popa a marcat un gol, in partida cu FC Timisoara, meci pierdut cu 1 "" 2. Fotbalistul de 20 de ani ar putea reveni la Focsani, daca antrenorul Damian Bancila va considera ca are nevoie de serviciile sale. Asta daca nu cumva Popa va alege sa joace in liga a patra, dar pe un contract avantajos, pe care-l are in acest moment. Popa s-ar putea alatura si echipei de futsal, care se va lupta pentru evitarea retrogradarii. Jucatorul a dovedit reale calitati in fotbalul de sala, unde a jucat in urma cu doi ani. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.