Sport

Vestiare modernizate la stadionul din Adjud

Dan Chiriac
10 ian 2009 2872 vizualizări
Echipa adjudeana a acumulat doar trei puncte in turul campionatului

Multi ani, echipa de fotbal din Adjud a evoluat in Divizia C. Mai mult, in anii "â„¢90, Adjudul a fost la un pas sa promoveze in Divizia B. Au urmat partidele din Cupa Romaniei cu Steaua si CSM Resita, dar de citiva ani fotbalul adjudean se zbate in liga a patra. Aici, adjudenii au reusit cel mai slab sezon din istoria fotbalului din orasul de pe malul Trotusului. FCM Adjud a acumulat doar trei puncte in tot turul, si se afla pe penultimul loc in clasament. Echipa adjudeana are in componenta foarte multi tineri, care se doresc a fi viitorul fotbalului din oras. Multi dintre cei care au jucat anii trecuti la FCM Adjud au ales sa plece in acest campionat si sa evolueze la echipe din zona, precum Viitorul Homocea, Unirea Pufesti sau Trotusul Ruginesti. Culmea este faptul ca aceasta evolutie a echipei vine in anul in care baza sportiva a fost modernizata. Vestiarele de la stadionul municipal au acum o noua fata, grupurile sanitare sint noi, iar cabina arbitrilor va fi imbunatatita fata de anii precedenti, investitiile fiind suportate de Primaria Adjud. De altfel, prin aceste lucrari, primarul Constantin Armencea pare sa-si aduca aminte de faptul ca a fost sportiv de performanta, mai ales ca edilul fusese acuzat de multe ori ca a uitat de sportul din municipiu. Noua fata a stadionului va trebui sa fie completata si cu o echipa de fotbal care sa nu fie ciuca batailor in liga a patra. De altfel, primarul vorbea la finalul anului trecut de o remaniere a lotului in cel mai scurt timp si o prestatie diferita in returul campionatului. Pentru editiile viitoare de campionat, FCM Adjud isi propune sa atace promovarea in Liga a treia, acolo unde, dupa aspectul bazei sportive, poate spera sa revina dupa multi ani in anonimat. In returul ligii a patra, FCM Adjud va debuta pe 7 martie, cind va juca partida restanta cu AS Cimpineanca. In tur, FCM Adjud a obtinut cele trei puncte dupa ce a invins pe Trotusul Ruginesti, ultima echipa in clasament. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.