Sport

Un an mai greu, terminat cu bine

Dan Chiriac
24 dec 2008 729 vizualizări
Considera Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea

Stan Gheorghiu, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Vrancea, considera ca fotbalul judetean a crescut mult in anul 2008. Stoparea violentelor pe stadioanele Ligii a patra, imbunatatirea bazelor sportive sau acceptarea unor localitati in programul guvernamental pentru construirea de baze sportive sint plusurile din acest an. "In primul rind este de remarcat ca toate echipele din Liga a patra au reusit in 2008 sa-si puna la punct bazele sportive. Stadioanele din judet au acum gard imprejmuitor si vestiare, unde se pot schimba arbitrii sau echipele oaspete. Chiar daca au existat unele probleme la anumite formatii, pina la urma si acestea au reusit sa-si puna la punct bazele. Astfel, dupa ce au jucat pe alte stadioane, echipele respective au revenit pe teren propriu. Nu este de neglijat faptul ca 23 de localitati au fost acceptate in programul guvernamental pentru construirea de baze sportive moderne, la sate", a mentionat Stan Gheorghiu. Acesta a tinut sa sublinieze faptul ca si violenta a scazut foarte mult fata de editiile trecute ale campionatului. "Odata cu renovarea bazelor sportive, violenta la nivelul fotbalului judetean a scazut si acest lucru se datoreaza si factorilor care s-au implicat ca activitatea fotbalistica sa se desfasoare in conditii normale. In acest tur de campionat nu am avut nici un incident major, lucru pentru care le multumesc celor care au inteles ca fotbalul este un joc. AJF Vrancea are doar cuvinte de lauda pentru cei care au dus greul in sezonul 2008", a mai adaugat Stan Gheorghiu. Presedintele AJF Vrancea a tinut sa le transmita tuturor celor care au contribuit la bunul mers al fotbalului judetean un Craciun Fericit. Asociatia spera ca si anul 2009 sa fie la fel de reusit pentru fotbalul judetean, acolo unde, dupa multi ani, s-a reinfiintat liga a cincea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.