Sport

Anul 2008, un an aproape perfect pentru handbalul focsanean

Ciprian Fânaru
23 dec 2008 628 vizualizări
CSM Focsani a fost implicata in lupta pentru barajul de promovare in prima liga

Echipa de handbal masculin CSM 2007 Focsani a reprezentat in anul care se va incheia curind o borna in ceea ce priveste sporturile de echipa din Vrancea. Inceputul de an a adus echipei noastre o serie incredibila de partide in care nu am cunoscut gustul esecului, rememorata si de antrenorul Lucian Tucan. "Anul care a trecut a fost unul bun pentru echipa noastra de handbal. Am avut cele mai bune rezultate ale unei echipe de handbal de liga a doua in 2008. In prima parte a anului am reusit o constanta extraordinara, realizind o serie pozitiva de peste 20 de meciuri fara infringere", confirma profesorul Lucian Tucan. Partea dintii a sezonului 2008/2009 a insemnat de asemenea un parcurs bun pentru handbalistii focsaneni, finalul aducind rezultatul notabil scos la ocupanta primei pozitii a clasamentului, Rom Cri Brasov. Victoria cu 27 la 26 a fost o surpriza placuta dar si importanta, deoarece a redus distanta fata de liderul clasamentului Diviziei A si a readus pe CSM Focsani in apropierea virfului ierarhiei. "In cea de-a doua parte a anului am reusit sa confirmam rezultatele din primavara. Prin urmare, sintem implicati in mod real in lupta pentru ocuparea unui loc la barajul de promovare. Aceasta este o realizare importanta, daca tinem cont de situatia financiara. Au fost, cum spuneam, cele mai bune rezultate, dar n-am avut o sustinere serioasa. Chiar in conditiile noii crize financiare, asteptam sa se rezolve situatia si sa obtinem macar aceleasi rezultate ca in trecut. Daca vorbim de cel mai bun rezultat, meciul de la Brasov a fost cel mai bun al nostru. A fost un rezultat care a surprins pe foarte multi si n-a facut decit sa ne redea increderea in propriile posibilitati. Desi n-avem ca obiectiv promovarea, noi ne luptam in continuare si putem sa ajungem la baraj", ne-a mai spus profesorul Lucian Tucan, antrenorul echipei de handbal. Daca anul viitor va aduce in completarea jocului bun si sustinerea financiara necesara, iubitorii handbalului vrincean ar putea sa vada la lucru, la Focsani, formatii din prima liga a tarii. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.