Sport

Cei mai buni sportivi, premiati in Gala Sportului Vrincean

Ziarul de Vrancea
4 dec 2008 702 vizualizări
Au fost stabiliti premiantii la baschet, judo, tenis, sah si tir u «vom desemna si cel mai bun fotbalist al anului , a precizat Petre Plopeanu, directorul Directiei pentru Sport

Lunea viitoare, pe 8 decembrie, va avea loc premierea celor mai buni sportivi vrinceni. "Gala Sportului Vrincean", editia 2008, va incepe de la orele 18.00, si va fi gazduita de Teatrul Municipal "Mr. Gh. Pastia". Directia pentru Sport a stabilit ieri ierarhia finala in citeva discipline sportive, primii clasati urmind a fi premiati in cadrul galei. Astfel, la baschet, podiumul este ocupat in ordine de Madalin Dinca, Alexandru Epure si Catalin Petrisor, toti componenti ai echipei LPS CSM Olimp Focsani. Cea mai buna judoka a judetului a fost desemnata Georgiana Dorofte, de la LPS Focsani, antrenori Stanica Grosu, Marinel Palade si Dumitru Zisu. Pentru urmatoarele doua pozitii, specialistii de la DS analizeaza in continuare performantele obtinute in 2008. Cel mai bun tenisman al anului a fost desemnat Teodor Apostu, de la CS Unirea Focsani, in timp ce la sah s-a impus o tinara, Elena Toma, de la Olimp Focsani. Dupa plecarea lui Alin Moldoveanu de la CS Unirea Focsani, cel mai bun tragator vrincean a ramas Alexandru Lazar. "Acestea sint ierarhiile pe care le-am definitivat pina acum. In zilele urmatoare vom stabili si ceilalti cistigatori. Vom desemna si cel mai bun fotbalist al anului", a precizat Petre Plopeanu, directorul Directiei pentru Sport Vrancea. Directia a hotarit ca in acest an sa fie premiati numai sportivii care reprezinta cluburile din judet si va oferi laureatilor cupe, diplome si premii financiare. Premierea va fi facuta si de Primaria Focsani. Consiliul Local a decis aseara aprobarea sumei de 8.400 lei pentru recompensarea performantelor sportivilor. O alta noutate a editiei din acest an o constituie faptul ca oficialii DS nu vor mai intocmi un "top 10", precum in anii anteriori, ci ii vor premia cei mai buni performeri din fiecare ramura sportiva. Se pare ca la baza acestei decizii a stat dorinta de a nu mai elogia sportivi cu dubla legitimare, iar in ceeea ce priveste alcatuirea topului, DSJ Vrancea s-a inspirat probabil din modul in care alte judete fac premierea. (Dan CHIRIAC, Ciprian FANARU)


Turneul final la minifotbal se joaca la Sibiu


Federatia Romana de Fotbal a decis ca turneul final al memorialului "Gheorghe Ola" la minifotbal, rezervat copiilor nascuti in 1999, sa aiba loc la Sibiu. Pe 20 decembrie va avea loc sedinta tehnica in urma careia va fi stabilita componenta celor doua grupe formate din cite patru echipe. Partidele din grupe se vor juca pe 21 si 22 decembrie, urmind ca finala sa aiba loc o zi mai tirziu. La competitia de la Sala Sporturilor din Sibiu vor participa urmatoarele echipe: Inter Sibiu, Dinamo Bucuresti, Dinamo TIM Bucuresti, Pandurii Tirgu-Jiu, Viitorul Zalau, Gloria Buzau, Arsenal Bistrita, Poli Timisoara si CSM Focsani. Micii fotbalisti focsaneni sint pregatiti de profesorul Petrica Ene si au obtinut calificarea in urma turneului zonal care a avut loc la Focsani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.